Проклятието на Съпругите продължава

1983
20 Август 2013, 13:30


Тежка прокоба тегне над всички омъжени дами, дръзнали да се появят като водещи в предаванията, продуцирани от Иван и Андрей. Нещастна любов, крах и развод в брака – всичко това се дължи на магия според врачките, разбра HotArena.net.


Първа в черния списък на разводите е Даниела Янков, съпругата на Андрей. Двамата бяха щастливи до момента, в който той я направи водеща на женското шоу „Отчаяните съпруги”. Скоро след това Даниела и Андрей решиха да се разведат.


Половинката на Иван, която седна на стола на водещата почти едновременно с Янков, скоро бе постигната от същата съдба. В момента Вихра Петрова и Иван търкат скамейките на Съдебната палата.


Следващите водещи на „Отчаяните съпруги” са Мая Савова и Жени Калканджиева.


Красивата миска е на път да остане без съпруг, след като половинката й афишира публично новата си любов. А само преди дни Жени призна, че и на нея й предстои развод.


Междувременно раздяла с половинката е на път да сполети и Николета Лозанова. Тя упорито отрича за спречквания между нея и Валери Божинов, но фактите говорят обратното.


Разривът между тях настъпи, след като Николена се появи като водеща в „Къртицата” – отново с продуценти Иван и Андрей.


За сега само Мая Савова все още е единствената в екипа, която е омъжена. Мнозина обаче се чудят дали и нея да я сполети същата участ, пише „Всеки ден”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени