Прокоба тегне над Лили Иванова

4020
02 Юни 2011, 17:24


Домът, в който живее Лили Иванова, е прокълнат! Към средата на 40-те години в масивната кооперацията на ул. "Оборище" 33 се разиграла невероятна драма. На тавана, който примата отдавна е преустроила по свой вкус, бил жестоко убит човек.

 

Той не искал да предаде имота си в ръцете на червените другари. Вместо разстрел врагът на народа бил завлечен на тавана, бит, унижаван, а за капак проявил наглостта да се "самоубие" от покрива – привилегия, позната на градската буржоазия.

 

По онова време апетитната постройка е собственост на фабриканта Стоян Маринов и неговите синове. Имотът е на пъпа на София, просторен и светъл, а на улицата живеят местните за времето си първенци, разказва ужасяващата история "Уикенд".

 

Самоубилият се е роднина на фабриканта Маринов. Градската легенда разправя, че след този кървав случай нито един от обитателите на дома не бил щастлив в личен план.

 

В това число и самата Лили Иванова, която въпреки славата и парите, е с разбит живот, останала без мъж и деца.

 

Днес думите им се потвърждават със страшна сила. Доказва ги и сайтът www.privsolutions.com, който търгува с недвижими имоти у нас и по света. 

 

В момента жилището под Лили Иванова е обявено за продан в сайта за недвижими имоти, но се оказва непродаваем. "Апартаментът се намира под този на Лили Иванова в емблематична за София сграда и адрес - ул. "Оборище" 33.... Цената е била 2 000 000 евро, но е редуцирана на 1 500 000 евро", пише в обявата.

 

Въпреки че кризата е занижила цената с половин милион, желаещи да станат съседи на Лиленце Пиленце така и не се намират от страх да не си навлекат прокобата и върху себе си. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени