Прокобите над „Тоника“ нямат край! Синът на Асен Масларски с няколко опита за самоубийство заради него!

2963
27 Юни 2017, 13:10


Черните облаци над главите на бившите и настоящи членове на Фамилия „Тоника” нямат край и нещастие след нещастие преследват любимците на поколения българи, научи HotArena.

Тежката прокоба, за която почитателите на групата говорят от години, вече все няколко жертви. Особено тежка е последната – сина на поета с китара Асен Масларски, който се самоуби, след като години наред имал сериозни проблеми с дрогата.

„Скандалите в групата не спират, сякаш им беше малко да изгубят Гого, а сега и това огромно нещастие”, цъкат с език и колегите им в естрадата.


По думите на хора от музикалния бранш не само Асен, но и половинката му Милица била сразена от неочакваната трагедия. Причината е, че синът на Масларски – Георги, до последно обвинявал нея, задето останал дете на разведени родители.

Именно засуканата певица от „Тоника” била причина Асен да зареже майката на двамата си наследника преди повече от 10 години. Така младежът посегнал към наркотиците заради травмата, причинена от баща му в детството. Момчето имало няколко опита за самоубийства зад гърба си, но така и никой не обърнал внимание на опитите му да привлече внимание. Още преди година Жоро се хвърлил от първия етаж на шуменската болница и паднал върху покрив на линейка пред Спешното отделение.

Тогава младият мъж е бил под въздействието на дрога и е приет в местната болницата с пукнат гръбначен прешлен, след като предишният ден скочил от Мадарските скали, пише "ШОУ".

Според колеги на Асен Масларски той се самообвинявал за сполетялата го трагедия. Певецът чувствал вина за това, че е зарязал сина си като невръстно хлапе и по този начин го тласнал към наркотиците. Георги преживял изключително тежко факта, че през 2003 г. баща му заразял семейството си в Шумен и тръгнал с певицата Милица Божинова. Тогава момчето било едва на 9-10 години.

Майка му Снежана пък се пропила от мъка. Фактът, че останал без баща си, а майка му страда, доста го травмирал, най-вече заради това, че родителят му е публична фигура. В провинциалния град съученици и приятели му подмятали, че татко му е оставил семейството, за да свие ново гнездо с Милица от „Тоника”.

Баща и син имали и няколко тежки разговора преди години. Асен Масларски много страдал, след като синът му го смятал за предател. След това уж се помирили, но Георги до края си останал отчужден от татко си. На погребението му нещастие сполетяло и брат му Борис, който припаднал върху ковчега и се оказало, че развил диабет от стреса. Заради семейните проблеми и Асен и половинката му Милица не били на себе си.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени