Пропукват ли се ледовете? Галена би шута на Преслава от Инстаграм, но не спира да харесва снимки с нея (Доказателство)

3397
31 Октомври 2016, 11:02


В последно време феновете на Галена и Преслава тайно се надяват, че между любимите им звезди отново ще се настани любовта и старото приятелство, видя HotArena.

Преди време Галена изтри Преслава от своята страница в Инстаграм и с това ясно даде да се разбере, че е сложила кръст на дружбата им. Въпреки това Галена не спира да харесва снимките на бившата си дружка. Като поредното доказателство за това е концертът на Слави Трифонов в събота вечер. Тя хареса кадър качен в социалната мрежа от стилиста на Преслава  - Стоян Апостолов, забеляза фен на HotArena.

Дали Галена съжалява за случилото се и иска да протегне отново ръка към Преслава? И по-важното - дали самата Преслава ще иска да стисне тази ръка отново остава да разберем.

И двете звезди правят опити да стоплят отношенията си, но вероятно гордостта и егото им надделяват и никоя не прави решителна стъпка в тази посока.

Певиците са приятелки от зората на кариерата си, дори са делили обща квартира в началото. Повод за хладните им отношения стана тазгодишното издание на наградите на телевизия Планета, когато за седми път Преслава отнесе най-желаната във фолк средите статуетка „Певица на годината“. Галена бойкотира церемонията и от този момент спря да говори с Преслава. Малко по-късно в интервю Преси сподели: „Само аз ли съм глупачката, която вярва, че има истинско приятелство“.





Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени