Просяк пред дискотека с шокиращи разкрития! Стиснати ли са Азис, Галена и Преслава? Кой му хвърля по 5 лв.? Вижте гадната история

6427
22 Август 2015, 19:00


Читателски сигнал

 

Стиснати ли са изпълнителите от фолк средите?

 

На този въпрос отговаря 25-годишният Петър Кьосев, който твърди, че е инвалид и редовно причаква певците пред пловдивските чалготеки за някои лев.

 

Парите му трябвали за лекарства. Това разказва читател на HotArena, който ни предаде разказа на просяка Петър.

 

Най-стиснат се оказва Краля на поп фолка Азис, който редовно го подминавал, като се правил на разсеян и не давал пукнат лев.


Неговите колеги Тони и Фики Стораро се отчитали редовно, макар и с малки суми от по 2 лева.

 

Сред стиснатите изпълнители бил и новата звезда на чалгата Галин.

 

Макар и рядко, и Емилия се отчитала обикновено с 5 лева, а Галена и Преслава все казвали, че не носят пари в себе си.

 

Ако всичко разказано от просяка е вярно, излиза, че Азис, който получава най-високи хонорари и се смята за най-богатия певец у нас, е най-стиснат. Самият той обаче неведнъж е разказвал за трудното си е бедно детство, за което явно днес вече е забравил…

 

Изводите оставяме за вас!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
пловдивчанин
Преди 1 година
0
Тоя „просяк„ който се гърчи и проси от наивните хора .после с още трима цигани изпиват парите,другия от групата носи табела на гърдите .че събира пари за операция .третия носи бастун и се прави на недъгав.Двамата от тях ги даваха в господари на ефира пияни да говорят глупости.Тъй.че тези лентяи никакви пари не заслужават.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Eva
преди 2 години
-2
Жалкото е едно болно момче, да търси пари за лекарства по този обиден и унизителен начин. Но ???? възможно ли е непрекъснато да вадиш по 5 или 2 лева и да даваш , независимо кой си. Доста тенденциозно написано. Години наред не подминавах просяк, без да пускам по 5 или 2 лева. Пусках толкова, колкото мога в момента , левче, 50 ст., но когато видях по телевизията в едно предаване как един тичаше за трамвая, а аз съм му съчувствала , че е инвалид, минавайки покрай него в инвалидната количка, се запитах за какви баламурници ни вземат, разчитайки на съчувствието ни. Тъпо е, че отвсякъде гледат да ни прецакат, затова и благотворителността ни е такава
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
баце роман
преди 2 години
-1
Митее не та ли е срам бе цайс какво те вълнува кой на коого дава пари . Много е просто да казваш просяк и то човек инвалид , който се мъчи да събере пари за лекарства и ти да правиш сензация от това .Олигофрен си ти и малоумник .Правиш пари на грба на нещастните хорица .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ж
преди 2 години
-6
Като ги оставяте на нас, са следните: това дали един човек помага на просяк, няма връзка с това дали е стиснат. Човек не е длъжен да помага на другите, нито има как да помогне на всички. Това, че някой не помага на еди кого си, не значи, че не помага на други хора, по други начини. Стиснат означава да се скъпиш да дадеш ЗАСЛУЖЕНОТО на другите, в зямана на нещо, което те са направили за теб. Така че просяците не се вписват в тази картинка. На тях трябва да помага държавата в лицето на политиците или ако не могат да помагат, то поне да не пречат крадейки това, което ни се полага на нас по право. Това, че те не си вършат работата, не прави Галена, Азис, Драганчо и Петканчо лоши хора, защото "не помагали". Както и този, който помага, със сигурност не помага всеки път. Това не го прави лош. То ако човек се чувства длъжен да помага на всеки просяк, трябва никога да не се прибива с пари у дома си.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени