ПРОВАЛИХА СЕ! Мисията на Ханес и Мариана РАЗКРИТА!

1710
03 Ноември 2012, 17:07


Камелия уличи двойката в измама

Грандиозния скандал, който поп певицата Мариана Поповаи гаджето й Ханес си спретнаха в Къщата стана повод за сериозни дискусии в Къщата. И докато съквартирантите се чудеха дали двойката няма да се раздели окончателно, не на такова мнение е приятелката на Люси Камелия. Мнимата принцеса първа заподозря, че Ханес и Мариана разиграват театър и имат тайна мисия. Според нея двойката мами останалите и скандала не е истински.

 

Както изглежда на мнимата аристократка й се отдаде възможност да си го върне на певицата, че я разконспирира по време на нейната мисия. Засега обаче Камелия не е споделила дори пред Люси своите подозрения.

 

По време на скандала, докато останалите гледаха притеснени каращата се двойка, Камелия ги наблюдаваше с тънка усмивка. Явно мнимата принцеса бързо е разбрала, че мисията е разкрита, пишат от vipbrother.bg. Самата тя само преди няколко седмици разиграваше подобен театър пред всички в Къщата, за да остане близо до гаджето си Люси. Освен това Камелия бързо се превърна в изповедник на Мариана и знае почти всичките й тайни. Нищо чудно, че певицата не успя да я заблуди.

 

Остава да видим дали Камелия ще издаде новата си дружка на другите или ще я остави да се справи с мисията си докрай.

Източник: kliuki.bg
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени