Провидение спаси Бони от смъртта

2101
16 Февруари 2012, 19:00


Смъртоносна катастрофа е избегнала фолк певицата Бони с помощта на провидението. На връщане от Гърция даровитата ромка загубила управление над автомобила си, в който пътувала с детето и племенника си.

 

По щастливо стечение на обстоятелствата предотвратила сблъсъка на колата си с ТИР.

 

На двупосочната магистрала между Благоевград и Дупница фолкпевицата се изправила лице в лице със смъртта. Карала с 80 км/ч, защото пред нея и зад нея имало ТИР-ове. Не успяла да избегне заледен участък и колата й се завъртяла на пътя.

 

"Предишния ден докато шофирах усетих, че нещо лошо ще се случи. Казах си: "Господи, моля ти се какви са тези мисли, никога не си ме оставял, пречисти съзнанието ми". По магистралата на връщане от Гърция видях заледения участък и намалих скоростта. Не натиснах рязко спирачки, но колата се завъртя, задницата се премести в насрещното платно", разказва Бони, цитирана от "Уикенд".

 

Докато се опитвала да си възвърне управлението над колата, ТИР-ът зад нея започнал да превключва фарове. Шофьорът се опитвал да й сигнализира за грозящата я опасност. Певицата била безпомощна. Не можела да си възвърне контрола над колата си. Тогава се случило чудо.

 

"Виждах смъртта си. Само си повтарях: "Господи, не ме оставяй!". Оставаха метър и половина до ТИР-а пред мен, когато изведнъж, въртейки се, колата се изстреля обратно в дясната част на платното, където по принцип е пропаст. Добре, че тогава бе затрупана със сняг. Забих се в преспите", разказва Бони.

 

"Това ако не е провидение, кое?!  Не съм сектантка, не ходя по сбирки, но и непрекъснато се моля. Когато се помоля на Господ, не ме е страх, знам, че всичко е наред", казва още звездата от сцената.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени