Психоболен преследва Риана: Ще те взривя! (Певицата в ужас за живота си)

1290
12 Ноември 2014, 11:03


Риана е в паника след последната атака срещу нея. Певицата е силно притеснена за живота заради опитите на психично болен мъж да я убие.


Изпълнителката от месеци е под огромен стрес, след като 54-годишния Кевин МакГлин преди няколко седмици я проследи до дома й в Манхатън и заплаши да я взриви. В момента мъжът е въдворен в клиника за психичноболни, но това не му пречи да сипе заплахи по адрес на звездата.


На поредното изслушване за неговото освобождаване, Риана отново е присъствала в съдебната зала. Певицата обявила, че се страхува за живота си, а съдията, след като видял медицинските експертизи на мъжа, заключил, че той трябва да продължи да се лекува.


Това, което не на шега изплашило певицата са думите на магистрата, че случаят й идентичен с този на Джон Ленън. "Това е случай, в който трагедията просто е в очакване да се случи", заявил съдията по адрес на Риана.


Близки до изпълнителката казват, че Рири сериозно се е уплашила и този път не е подминала съвета да си наеме солидна охрана с типичното си нехайство. „Тя не е от хората, които лесно могат да бъдат уплашени, но този човек наистина я притеснява“, разказват те.


Самата Риана е направо на нокти, след като преследвачът й се опита да я нападне в дома й в Ню Йорк това лято. И я заплашил, че ще я взриви.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени