Първи бой! Лестер би ШАМАР на Нед (ВИДЕО)

2447
26 Ноември 2012, 16:04


Брадърите си размениха шамари на двора

Първия бой в Къщата вече е факт. Инициатори на сбиването станаха Нед и Лестер, които се сбиха на двора. За щастие всичко беше само на шега. И конфликтът се размина само с една плесница.

 

Нед отнесе звучен шамар, не по друг повод, а заради подигравките си с Лестер. Македонецът вече от дни е без багаж и отчаяно се опитва да разбере, кой му е скрил дрехите. В същото време Нед не спира да се подиграва по този повод. „Ало, дека ми е куферо“, крещеше той на двора, в компанията на тризначките, преди да отнесе шамара.


„Какъв бой стана тука“, разсмя се една от присъстващите и ги избъзика, че са спретнали най-големия бой досега. Самият Нед се оплака, че всички вътре направо откачат и няма да издържи още дълго, без да стане за смях. Съквартирантът сподели, че след няколко дни се надява най-после да види свободата, пишат от bigbrother.bg. И си призна, че няма търпение да излезе от Къщата.


Вероятно брадърът очаква тази вечер да си тръгне от шоуто. А според регламента останалите 8 участници ще влязат в Къщата. Както е тръгнало обаче напрежението вече е обхванало настоящите съквартиранти и обстановката вече е достатъчно наженена. Някои дори започнаха да си разменят шамари, за да се спасят от скуката.

Източник: kliuki.net
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени