loading...
loading...

ПЪРВОЛАЦИ! Щерките на Азис и Мара в един клас! (+ Вижте как се подготвят децата на известните)

8218
14 Септември 2014, 11:00


„Къде ми са детските книжки, кажи ми мой прашен сандък? Къде ми е класната стая, къде е коравият чин…“ Тази култова песен сега трескаво звучи в ушите на известните родители, които тази година за първи път изпращат ученик.

 

Буквари, тетрадки, бюра и сметала са само част от арсенала, който са закупили фолк певицата Алисия, колегата й Азис, Мария, Сашка Васева, Мая Савова и Крум и др., узна HotArena.net.

На 15 септември те ще плиснат вода пред крачетата на децата си, за да им върви в училище.

 

Като деца на известни, те разбира се, няма да учат къде да е.

 

Децата на Азис и Мария в едно училище

 

Дъщерята на Азис – Рая, и детето на Мария – Марая, ще бъдат съученички. Двете ще учат в едно и също елитно частно училище. Марая и Рая ще носят униформи, а дъщерята на Мара дори вече разхожда скъпарската си ученическа чанта.

 

В Италианския лицей

 

Валери Божинов-младши е бил приет в Италианския лицей в Горна баня и утре ще закрачи по коридорите към първата си класна стая. Компания ще му правят и близнаците на тв водещите Крум Савов и Мая. Малкият Крум и Катрин са били сред 480-те кандидати за 80-те свободни места тази година.

 

„Постигнаха максимални резултати. Ученето им се отдава и запомнят всичко с лекота“, похвали се майка им Мая.

 

Обикновените школа

 

Далеч по-скромно разсъждава Сашка Васева. Тази година дъщеря й Христина-Елена е първокласник и ще учи в школото на брат си в село Самораново. „Затворих училището в Ресилово и затова там. Но аз не страдам от скрупули къде ще учат децата ми. Нали в крайна сметка учителите им са завършили същия университет, както и тези в София?!“, контрира Сашето.

 

В обикновено училище ще се подготвят и децата на актьора Мариан Бачев и рапъра Устата.

 

Стела Йорданова


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!

loading...

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени