Яна Маринова и Елена Петрова в жестока вражда

2360
29 Октомври 2013, 12:30


Кръвна вражда скара Яна Маринова и Елена Петрова. Грандамите на новото българско кино не си говорят и не се поглеждат от времето, когато снимаха заедно стъклен дом, научи HotArena.net.

 

Двете избягват всякакви контакти една с друга. И когато се засекат по улиците се стараят да минат на другия тротоар.

 

Враждата между Яна Маринова и Елена Петрова избухнала, когато двете се снимали в сериала „Стъклен дом“. В основата на всичко били парите, тъй като Елена се ползвала с определени привилегии спрямо останалите актьори.

 

От продукцията взели решение да плащат на актьорите след излъчен епизод. И докато всички очаквали да си получат средствата след края на епизода, то хубавата Елена получавала хонорар за заснет, а не за излъчен материал.

 

Това предизвикало остри реакции след екипа, тъй като, докато другите стояли без пари, тя се радвала на доста добри постъпления в личния си бюджет.

 

Всичко това не останало скрито за дълго и докато останалите просто се примирили с положението Яна Маринова вдигнала жесток скандал.

 

Оттогава двете актриси са скарани и единствените реплики, които си разменят са само на снимачната площадка. А в личния живот се правят, че не се познават, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
браво, Яна
преди 4 години
0
Самозабрави се Елена Петрова,пие и кара ,паркира на забранени места и най-важното въвежда шепненето като израз на дълбока душвност.Всички сме длъжни да се напрягаме за да чуем репликите и, атя шепне ли шепне и се смята за велика.Пълен антипод и е Яна Маринова.Земна,чаровна и много талантлива тя доказа на всички ,че и без съответното образование можеш да станеш любимец на публиката.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени