Явор Дачков спал 10 години в леглото на Кулезич

2232
05 Ноември 2011, 10:34


Топжурналистката Люба Кулезич е обявила война на мъжете, погнусена от последната си връзка. Преди време телевизионната водещ изживя драматичната раздяла с Явор Дачков, която оставила дълбок белег в душата й.

 
"Много се пише и говори колко съм остра аз и какво ли не още. А зад прозвището Курвалезич се подписа човекът, с когото живях 10 години в един дом, в едно легло. Кой е зъл в този случай?", пита риторично Кулезич.
 
 
Скандалната журналистка Люба Кулезич заведе дело за обида срещу колежката на Дачков, Кристина Патрашкова. 
 
 
Искът на устатата блондинка е на стойност 30 000 лева и е по повод нанесената над журналистката обида от Патрашкова. А тя е, че последната нарече Кулезич "Курвалезич". 
 
 
Люба настоя за извинение, но не получи такова. Следващото заседание е насрочено за декември.
 
 
Водещата за първи път си позволи да коментира отношенията си с Дачков. Тя признава, че между нея и Явор е имало повече от любов. Двамата били особено близки приятели.
 
 
"Секса може да си го доставяш и да го заместваш, но приятелството не може да заместиш с нищо. Докато не намериш приятелство, по-добре да няма никой около теб. Смелостта да отказваш заместители, за да не те сметнат за самотна смотана женка, е красива смелост", философски заключава Кулезич и е категорична, цитирана от "Всеки ден".
 
 
"От 25-годишна ходя с по-млади от мен. И понеже не могат да кажат, че съм тъпа или некадърна, ми казват бабиер, бабура. Често съм го чувала дори от колежки, които са по-възрастни от мен", смее се тя.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени