Работата на Богданов порасна, след като Цецо го спаси от тупаниците на мъжа на Анита (Подробности)

https://hotarena.net/laifstail/rabotata-na-bogdanov-porasna-sled-kato-ceco-go-spasi-ot-tupanicite-na-maja-na-anita HotArena.net
Работата на Богданов порасна, след като Цецо го спаси от тупаниците на мъжа на Анита (Подробности)

Култови фотоси обикалят виртуалното пространство, а на тях – брадърите Пламен Богданов и Цветелин Николов. Компания им правят родна моделка и мъжът на бившата им съквартирантка Анита – Илиян Кюрчев – Ляката, видя HotArena.

 

Кадрите идват от личния профил на строителния бос Цецо. Най-любопитното от снимките е, че Богданов се е наежил до Ляката, а само преди няколко седмици щеше да изпита силата и тежестта на юмруците му.

 

Напомняме ви, че Пламен, преди да бъде замесен в любовни връзки с чалгаджийки, си беше въобразил, че Анита го сваля и проявява неистов интерес към него. И той имаше мераци към нея.

 

Това бе излъчено, а приятелят й Илиян я потърси в Къщата, за да й каже, че се чувства унижен и иска да сложи край на връзката им, а на Богданов се закани, че ще раздаде правосъдие по друг начин.

 

Кюрчев бе извикан в Нови Хан, за да говори на живо с Анита, тъй като тя нямаше вина. Тогава плевенчанинът успя да проведе разговор и с Пламен, след което проблем вече нямаше.

 

Сега изглежда, че Богданов и Ляката са се сближили извън „Биг Брадър“ и дори кръстосват заедно заведения. Форумците обаче са категорични, че бившият футболист не е отървал кожата сам, а Цецо Николов му е помогнал, който бил не по-малко тежкар от Илиян.

 

Напомняме ви също, че излезе информация, че мъжът на Анита е сутеньор на платени момичета в родния му град Плевен. Цветелин Николов пък се занимава със строителен бизнес от години, но според легендите е бил един от най-приближените на издирваните гангстери братя Галеви.

 

Съвсем възможно е ъндърграунд средите отдавна да са запознали Цецо и Ляката, но това за сега са само предположения.

8 Коментара

rrr

преди 8 години

пилето и строителен бизнес

Коментирай

Anonimen

преди 8 години

Toq Bogdnov e golqm bokluk,a puk oshte po- golqm e toq "'Tsetso",otvrat sa shte povarna.

Коментирай

Ужас

преди 8 години

"Родната моделка" е арабка. казва се София ал Хадра и е от Палестина

Коментирай

Леля Ти

преди 8 години

Божее, това момиче е на 19-20 години... Беше толкова свястно дете, сега е станала страхотна курва, особено щом дава на изпаднал боклук и простак като Цецо да я бара така по баджака. Жалко! Приятелството с Жоро Френски не и се отразява добре май... :/

Коментирай

eli

преди 8 години

i zashto trqbva da e kurva,kato se snima nqkude?tupak...

Коментирай

Леля Ти

преди 8 години

Кое самоуважаващо себе си момиче ще позволи да си слагат ръката на гъза и? И то мъж, който може да и бъде баща? Снимала се е с тях, за да се прави на такава, каквато не е. Нищо чудно и да почне да проституира, ако вече не го прави! Жалко за това девойче, разочарована съм!!!

Коментирай

Яко сган

преди 8 години

Този кога ще смени тази тениска, май вече ву е сраснала с кожата?! Снимката кърти баси гнусните селтаци! Докарват бързо прочистване на червата като ги погледнеш!

Коментирай

да бе да

преди 8 години

Това момиче, беше в "съдби на кръстопът " не е никаква арабка , защото говпри перфектно български .. Ако искаш и линк ще ти пратя ..

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.