Рачков бяга от Халваджиян? (Водещият на „Господарите" се готви да скочи в продуцентския бизнес и сам да си е шеф)

3207
30 Август 2015, 15:29


Продуцентът Магърдич Халваджиян е известен в телевизионния бизнес като човек, пестелив както на заплати и хонорари, така и на похвали към подчинените си, узна HotArena!

 

Затова и много хора се учудиха от старанието на тв боса да се подмаже на работниците си Рачков и Зуека, пише „Уикенд“.„Те са най-скъпите водещи в България. Оценявам ги всеки на по 1 млн. евро. Ако работеха на Запад, вече щяха да са знаменитости от световен калибър", изцепи се хитрият арменец в интервю за единственото качествено светско списание у нас - „LOVE Style”, цитира.

 

Изявите му в никакъв случай не са породени от миг на внезапно обхванала го доброта. Магърдич си е намислил с помощта на сочни похвали да задържи в своя отбор Димитър Рачков. Защото точно той хич не му е сигурен за следващите телевизионни проекти.

 

Зуека открай време е свикнал да изпълнява чужди заповеди и да разчита на възнаграждението, което ще му бъде спуснато от шефа. Митко Рачков обаче е замесен от друго тесто. През последните години той натрупа достатъчно капитал и знания и явно е почувствал силата в себе си, както обичаха да казват джедаите в „Междузвездни войни". Бургаският джедай дотолкова се е главозамаял, че дори крои планове как да открие своя продуцентска компания.

 

„Митко е убеден, че сам трябва да обира каймака от изявите си в шоубизнеса. На този етап трябва да споделя част от хонорарите си с Магърдич. Вярно е, че покрай него натрупа известност и телевизионен опит, но май е време пиленцето да отлети от арменското гнездо. Рачката е убеден, че въобще няма да му е толкова трудно и дава за пример Любо Нейков. Точните му думи бяха:

 

„Любо разцъфтя като майска роза, след като се раздели със Слави Трифонов и направи своя фирма с Евтим Милошев. Аз да не би да не мога?", разкрива колега на Рачков от театър „Българска армия".

 

Всичките тези идеи в главата на Рачков явно са изправили на нокти неговия ментор Магърдич Халваджиян. Продуцентът четка егото на актьора при всеки удобен случай и в същото време е готов да му вдигне още заплатата само и само да запази в кокошарника златната си кокошка.

 

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени