Рачков лъже, че е роден в Бургас (Родил се е в Твърдица)

2688
11 Март 2015, 13:03


Димитър Рачков, че е дошъл на бял свят в Твърдица, родното място на майка си, и непрекъснато натяква в свои интервюта, че си е от Бургас, узна HotArena!

 

Водещият на „Като две капки вода“ не спира да изтъква колко важен за него е градът край морето, където са родени и колоси като Георги Калоянчев, Нейчо Попов и Хиндо Касимов. Истината е, че Рачков е прекарал детството си в Бургас, където семейството му се преселва в търсене на по-добър живот, когато той е невръстен, пише „Всеки ден“.

 

Митко обаче се ражда в Твърдица, където и досега има къща. Тя е вдигната точно на мястото на родната му и струва 100 бона. От 2013 г. комикът е и почетен гражданин на населеното място с решение на Общинския съвет, от което става ясно каква точно е връзката на Димитър с градчето.

 

В мотивите на общинарите ясно е записано: „Димитър Минков Рачков е актьор, съгражданин, човек със силно изявена привързаност към населеното място.“

 

Телевизионерът рано напуска Твърдица, но сега при всеки удобен случай се връща в родното си място, за да си почине от шума и натоварения график на работния ден. Член е на ловната дружинка там и при всеки удобен случай хваща пушката, за да се разходи с аверите си из гората.

 

„Направил съм си една къщичка и там се чувствам изолиран. И си намерих хоби, отдушник – ловът. И не заради убиването (аз ходя само за глигани), колкото заради природата, заради ходенето“, сподели наскоро любовта си към Твърдица и лова Рачков.

 

Той обаче има сериозни проблеми с брат си, който продължава да живее в Бургас. Петър бил проспериращ бизнесмен, но не успял да се задържи на върха и се пропил гръмовно.

 

Митко обаче е много близък с майка си, която му оказа безценна помощ при отглеждането на сина му, след като родителката на Димитър Рачков-джуниър Христина избяга да снима „Сървайвър“ по екзотични дестинации.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
анн
преди 3 години
0
E ,и?! И моят син е роден в Сливен,но сливналия беше само 5 дни,докато се приберем в Бургас-мястото където расте и живее.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени