Рачков не бърза да се жени за Игнатова (Интересни факти около двойката)

2152
07 Януари 2014, 14:30


Масово бъркат Димитър Рачков с Краси Радков. Наскоро гаджето на Мария Игнатова било спряно от катаджия, който го пуснал да си ходи без проверка на документите, с думите: „Айде, Краси.”, разбра HotArena.net.

 

Рачков уточнил, че го бъркат с колегата му, но пътният полицай пак продължил: „Аз много добре знам кой си, Краси. „Господарят“ намира логично обяснения в обърквацията, че фамилията му е сходна с другия актьор и разликата е само в една буква.

 

Радков има пръст в първата среща на Мария и Димитър. Краси и Игнатова били понанени на агне у партьора на Зуека, оттам започнало всичко.

 

Типично в стила му, Рачков обяснява, че е предвидил и покана за овнешко, телешко и друг вид месо, ако русокоската не приеме от първия път, но тя склонила веднага. „Разделих се с предишната си партньорка Христина нормално, не е имало трагедии“, лаконично разказа Рачков за любовта си със сегашната партньорка на продуцента Евтим Милошев, пише в. „Всеки ден“.

 

В студиото на „Всяка неделя” Рачков обясни, че все още няма да предлага брак на Мария Игнатова, въпреки че тя била готова. „Ще изпуснеш влака”, заплаши го водещият Кеворк Кеворкян, но актьорът се закани, че ще продължава да чака и през тази година.

 

Двамата влюбени обаче обещаха да намерят повече време за себе си през 2014 г.

 

 „При частните партита адреналинът е съвсем различен от този при участия в театъра или телевизията”, опита се да се измъкне актьорът, след уточнението на Кеворкян, че вече трябва да си е насмогнал с парите и няма нужда да приема покани от олигарси.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени