Рачков осиновява дете? Актьорът в криза на средната възраст, очаква чудо по Коледа

2380
18 Декември 2014, 14:00


„Митко от известно време преживява криза на средната възраст и не се чувства особено щастлив. Има нужда от нещо, което пак да го накара да се усмихне. Дано покрай Коледа получи добра вест“, разкриват колеги на Димитър Рачков.

 

Актьорът от няколко месеца насам е предприел важна крачка в живота си - опитва се да осинови дете, узна HotArena.net.

 

Въпросът бил обаче, че социалните служби много трудно предоставяли грижите за сираци на мъже, особено ако те нямат човек до себе си. Именно това бил препъникамъкът, тъй като Митко е разделен с Мария Игнатова.

 

За щастие службите най-вероятно щели да го одобрят поне за приемен родител, което щяло да увеличи шансовете му по-нататък за осиновяване, разкриват запознати. Още повече че Рачков има добър и постоянен доход, както и син, за когото се грижи наравно с майката, настояща съпруга на продуцента Евтим Милошев. Мечтата на актьора е детето му да има братче.

 

Водещият на „Господари на ефира“ бил страшно потиснат от мисълта, че всички около него се радват на стабилни семейства, докато той за втори път прекъсва иначе сериозни отношения и не живее постоянно с единственото си дете, пише Всеки ден.

 

Въпреки че за пред обществото той и Игнатова продължават да поддържат лъжата, че са заедно, всички по-близки на къдравелкото знаят каква е истината. „Всички му натякват своето съжаление и съчувствие и това го ядосва още повече. Рачков винаги е мечтал за жена и две деца, но с Мария така и не успя да си я сбъдне“, коментират запознати.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени