Рачков с двама слуги — пенсионери

1763
12 Декември 2013, 12:44


Господарят на ефира Димитър Рачков определено си живее на широко. Известният актьор от година насам е ангажирал двама пенсионери, които да поддържат къщата му в Твърдица, научи HotArena.net.

 

Преди няколко години Митко взел от майка си наследствен имот в Твърдица. Мястото му харесало, тъй като било отдалечено от центъра на селото и много спокойно.

 

Довел бригада и за нула време вдигнал цял палат. А щастливците влизали вътре се дивят на новата му къща.


„На два етажа е, но е огромна. Има няколко бани, спални и специална стая за игра на децата—неговото и доскоро това на Мария Игнатова, нещо като забавачка е”, обясниха още хората, влизали в имота.

 

Дворът е оформен като парк с беседки и пейки. Актьорът обаче няма време да го поддържа. Затова наел възрастен пенсионер, който да се грижи за градината и всеки ден ходи да се занимава с нея.

 

„Ходи в къщата, копае, чисти. Рачков му плаща някакви пари, колкото да не е без хич. Хората в село са бедни, пенсионери. Те са доволни и на 100 лева към пенсията”, обясниха още местни жители.

 

Освен градинар, актьорът ползва услугите и на домашна помощница. Възрастна жена през ден—два ходела у тях да чисти, а и да следи дали къщата е здрава и да я пази от крадци.

 

Рачков идва тук само през ваканциите, но и през останалото време следял всичко да е наред с имота. А когато идвал, поръчвал на икономката си и да му сготви.

 

В селото много го обичат и то не само защото е дал работа на двама от местните хора. Винаги когато идвал се отбивал на раздумка и давал автографи, за разлика от половинката си Мария Игнатова, която предпочитала да си стои вкъщи, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени