Радина и Донков: Оженихме се!

1998
18 Май 2013, 11:26


„Ние се оженихме! Скочихме с парашут в Монтана и във въздуха ни сложиха халките.

 

Но докато летяхме, те се изхлузиха и паднаха. После разбрахме, че един щъркел ги е отнесъл нанякъде, и сега чакаме да ни донесе дете.“, Това заяви Деян Донков на въпроса смята ли да се обвърже с брак с приятелката си Радина Кърджилова, научи HotArena.netС думите си Донков коментира един от най-честите въпроси за връзката му с Радина Кърджилова. Двойката заяви, че дали ще се оженят или не си е тяхна работа.


„Това е нещо, което си е само между нас. А иначе на вас мога да ви кажа всичко - че утре ще се оженим, после да кажем, че нещо е станало, после да ви поканим на Бабините Видини кули на сватба, пък там да няма нищо. Можем да решим да го направим и съвсем тайно, да речем“, шегува се още актьорът.


Междувременно стана ясно, че Радина си е татуирала името на Донков на лявата си ръка като халка. Актрисата искала по този начин да изрази чувствата си към актьора.Радина казва още, че е готова за дете. И би родила на любимия си признава тя самата.
„Но това е божа работа, като му дойде времето, ще го мислим. Не съм мрънкало, не тропам с крак през седмица....“, категорична е актрисата, пишат от „Преса“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени