Радина Кърджилова и Деян Донков работят за второ дете, актьорът мечтае да е татко на момиченце

1868
22 Януари 2017, 16:00


Точно шест месеца след раждането на първия им син Христо, Радина Кърджилова и Деян Донков вече се замислят за още наследници. Актьорското семейство изкарало голям късмет с бебето си, защото малкият бил изключително кротък и лесен за отглеждане. За това и младите родители все по-смело гледали към мига, в който ще си направят още едно отроче, научи HotArena.

Пръв темата за деца почнала Радина, която много искала да стане майка. Актрисата захванала да врънка любимия си да опитат и Деян веднага склонил. „Тя е по-млада и по-нетърпелива. Иска всичко тук и сега. Не и се чака да стане по-зряла”, издава Донков.

След като я видял като майка и Деян склонил, че няма против това да имат и момиченце. Това му било мечта, особено сега, след двама сина. „Много искам да имам и дъщеря, така че след няколко години и това може да ни се случи”, загадъчно споделя актьорът. 

Радина пък няма против идеята да карат, докато не се сдобие и с момиченце, макар да не пази само добри спомени от раждането си. Възстановила се от него доста бавно и не без неудобства. Причината била, че се наложило сексицио. Актрисата нямала възможност да ражда естествено, а с Христо доста се поизмъчила, защото се оказало, че я вкарват в операционна доста преди термина, пише "Уикенд".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени