Радина Кърджилова остава без работа (Актрисата е само с 5 роли във Военния театър)

1869
17 Ноември 2015, 14:48


Лошият късмет преследва Радина Кърджилова. Не стига че връзката й с Деян Донков е сложна като задача по органична химия, ами и кариерата й клони към изчезване, разбра HotArena.

 

Хитовата доскоро актриса напоследък е персона нон грата за режисьорите и е на път да остане без работа.

 

Звездата на хубавата Радина изгря скорострелно в сериала „Стъклен дом“ и в продължение на няколко години ангажиментите й валяха като из ведро. В момента обаче от кариерата й са останали само едните стари лаври. Актрисата е почти без роли. Не само че не я търсят за участия в телевизията и киното, но и изявите й в театъра непрекъснато намаляват. Името Радина Кърджилова в момента се среща само в пет от общо над 30 заглавия в афиша на Театъра на Българската армия, където е на щат, пише „Всеки ден“.

 

Когато подписа договора си там, ръководството й възлагаше големи надежди и започна да я включва във всяка нова постановка. Тя дори получи награда за най-добра женска роля. След няколко премиери обаче възходът й рязко спря. Не само че не я търсят за нови роли, но и една от постановките, в които участва, беше скорострелно свалена от афиша на Военния театър.

 

Това е „Бандитска опера“, в която на Радина й се наложи да пее – нещо, което определено не е нейната сила. Спектакълът беше толкова скучен и дразнещ, че не успя да привлече достатъчно публика. Кърджилова пък изпъкна като една от най-големите дупки в него заради фалшивото си пеене, което не можа да оправи дори и след десетки часове работа с автора на музиката – Дони. В момента единственият хитов спектакъл с нейно участие е „Ромео и Жулиета“, в което й партнира талантливият Явор Бахаров.

 

Много от феновете на Радина я защитават с аргумента, че има малко роли, защото талантът й е за трагедии, а в театрите са поставят основно комедии заради по-големия интерес от страна на публиката. Дали наистина причината е в това, или има и нещо друго, фактите са си факти – актрисата не е желана от режисьорите.

 

За сметка на това бившата жена на Деян Донков – Анастасия Ингилизова, която се изявява на една и съща сцена с Радина, е тяхна любимка. Многократно награждаваната актриса роди второ дете, излезе в майчинство и веднага след връщането си на работа е още по-търсена от преди. Трудно е да се намери спектакъл във Военния театър, в който не участва. Публиката я обожава, а режисьорите се бият за нея.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени