Радина Кърджилова полудя, актрисата е обсебена от сина си

1381
24 Ноември 2016, 12:35


Младата майка Радина Кърджилова съвсем е откачила по сина си, споделят нейни колеги, дочу HotArena.

Радина е решила да отгледа сина на Деян Донков сама, без помощта на баби и дядовци. Според близки до актрисата причината е, че тя нямала доверие на никого и смятала, че се справя сама . Единственият човек, който можел да й казва как да гледа детето бил Деян.

„Където е Радина, там е и бебето. Едва на няколко месеца след раждането, още не беше се възстановила, но прецени, че е добре да се върне в театъра. Това обаче не означава , че ще зареже малкия Христо. Напротив, толкова е вманиачена по него, че не го оставя за минута. Непрекъснато е с малкия. Учи ролите си с него, репетира, дори го кърми по време на работа“, разказват свидетели на майчинските преживявания.

Очевидно и за Радина и за Деян театъра заема едно от най-важните места в живота. Дори когато се раждал наследникът му, Донков бил на сцената и успял да овладее голямата си емоция от това, че става баща за втори път, пише „Ретро".

ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 4.43 mb
total execution time: 45.283079147339 miliseconds
mysql execution time: 36.564350128174 milliseconds