Радина Кърджилова се вижда тайно с майка си и баща си (Донков не ги пуска в дома си, родителите й пък го проклинат)

4214
03 Април 2016, 11:00


Деян Донков все още е смразен с родителите на половинката си Радина Кърджилова, разбра HotArena.

 

Дори напредналата бременност на красавицата не е успяла да оправи отношенията в родата й. Талантливият й, но и скандален избраник на актрисата и днес не ще и да чуе за тъстовете си и не дава те да припарват в дома му. Затова първескинята се вижда тайно с хората, които са я отгледали.

 

За да не губи контакт с родителите си, Радина си урежда срещите с тях навън. Поредното им рандеву се проведе преди няколко дни в градинката до Народния театър, видяха през обективите си папараците на „Уикенд”.

 

Майката на Кърджилова пристигна първа на уреченото място, стискаща в ръце лале за щерка си. После дойде и бременната актриса и двете жени се разцелуваха. Накрая се появи и таткото – художникът Христо. Радина показа на родителите си няколко снимки в мобилния си телефон, след което тримата се отправиха към близко заведение, за да се почерпят.

 

Не е тайна, че близките на хубавицата, и най-вече баща й, проклинат деня, в който тя е залюбила Донков. Когато преди няколко години подпийналият Деян нагрубяваше жена си и дори я шамароса в „Къртицата”, художникът посъветва дъщеря си в ефир да напусне скандалджията.

 

Радина обаче не прие родителския съвет и заяви, че няма да сложи край на връзката си. Нищо че часове преди това бе призовавала в Базата продуцентите да й осигурят допълнителна охрана, та да не пострада от юмруците на мъжа си. Общо взето тогава излязоха наяве всички кирливи ризи на ВИП двойката.

 

Напоследък Деян и Радина изглеждат сякаш са намерили семейния баланс и караниците вече не са им ежедневие. Дано наистина да е така иначе бебето им ще е принудено да расте в отвратителна атмосфера.   
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени