Радина оака пред Народния театър! (СНИМКИ)

4109
07 Септември 2011, 11:21


Звездата Радина Кърджилова оака пейзажа пред Народния театър. Прословутото й куче Аксел се облекчи пред най-артистични площад на София, без да му мигне окото. Както се казва – и то душа носи. Но и стопанката му не прояви повече дисциплина от четириногото и остави фекалиите да се разлагат насред площада.

 

 

Смрадливата ситуация се случи по време на откриването на новия сезон на „Стъклен дом”, където се бяха събрали на почерпка звезди от сериала.

 

 

Радина и Луиза Григорова бяха засечени от папараци на „България днес” на раздумка пред Народния театър без половинките си. Придружаваше ги единствено лабрадорът на Радина, който сякаш също празнуваше старта на новите снимки.

 

 

Може би от вълнение, Аксел реши да изрази радостта си, като се изака пред Народния театър. Вместо Радина да му почисти, както предвижда Закона за защита на животните, стопанката му само се захили, сякаш поздравява кучето за добре свършената работа.

 

 

HotArena.net припомня, че според закона за домашните любимци, стопаните сами трябва да почистват фекалиите на животните, особено ако са на обществени места. Глобата за неспазване е 100 лева.

 

Снимки: България днес
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Део
преди 6 години
0
Кво се смееш ма кучко, наведи се да си го събереш!! Няма заради такива идиоти като тебе да газиме лайна!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени