Радина ревнува от сина на Деян

2091
16 Юли 2013, 14:30


Младата актриса Радина Кърджилова се държи като дете и ревнува Деян Донков дори от сина му. Тя непрекъснато се опитва да обсеби вниманието на любимия си изцяло за себе си, научи HotArena.net.


В момента Радина, Деян и синът му Деян-младши са на почивка край морето. В началото тримата се забавлявали чудесно и си прекарвали страхотно.


Актрисата била много доволна от присъствието на малкия, защото според нея, това я отпускало и стимулирало желанието й да роди дете от Донков. В същото време обаче се стремяла на всяка цена да получи вниманието на Деян, надпреварвайки се със сина му.


Според думите на актьора на морето имал не едно, а две деца, които непрекъснато се съревновавали  помежду си. Двамата настоявали да получават еднакви награди, изразяващи се в купуване на шоколади, сладоледи и други лакомства, борба в пясъка и  дориносене на конче.


„Направих мускули от носене на двете ми деца на ръце”, обяснява със смях актьорът.  И споделя, че Радина и малкия Деян се редували да се катерят по цял ден на гърба му, пише „Всеки ден”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени