Радио легендата Данчо Стълбицата станал татко още миналото лято, щастието го връхлетя на 66!

1587
06 Май 2017, 13:04


Легендарният радио водещ Йордан Георгиев е станал баща за втори път на достолепна възраст, узна HotArena.


Явно сред творците стана нова мода да имат бебета на години, на които трябва да гледат внуци, ако не и правнуци. Ицко Финци определно е рекордьор в тази категория. Но една друга емблема от близкото минало също се е сдобила с наследник от доста по-млада изгора. Става дума за радио водещия Йордан Георгиев, по-известен като Данчо Стълбицата.


66-годишният глас на БНР дундурка бебе още от миналото лято. Досега, обаче, щастливата новина бе пазена в тайна. Появата на бял свят на дъщеря му Божидара почти е съвпаднала с рождения му ден. Георгиев от години живее с доста по-младата от него Ася на любовни начала. Двамата смятат, че щерка им си е истински Божий дар, затова и са й избрали това име. 


Стълбицата има и син от първата си и единствена официална съпруга. Той вече е голям мъж, а сега си има малка сестричка. 


За съжаление, пълно щастие няма. Няколко месеца след като стана баща за втори път, Йордан бе пратен в пенсия. Генералният директор на БНР го привикал и му заявил, че двете му предавания - "Музикална стълбица" и "Танци по никое време" отпадат от програмата на националното радио. Така водещият останал без ефир от началото на април след повече от 40 години зад микрофона!


Все пак, това има и своята добра страна. Сега Данчо ще може да се включи активно в грижите и възпитанието на дъщеря си Божидара. Той все пак не смята да се разделя окончателно с радиото и е отворен за нови работни рпедложения. А, междувременно, продължава да заработва и като диджей, пише "Телеграф".

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени