Радо Прашката масажира известни депутатки

3603
08 Май 2012, 20:15


 

Радо Прашката предлага дискретни масажи на известни депутатки, твърди самият той пред HotArena.net.

 

 

Бившият брадър публикува обява на редакционната ни поща, в която призовава дами да се възползват от услугите му срещу 100 лева.

 

 

„Скъпи, уважаеми дами, предлагам ви незабравими еротични страстни масажи, които ще ви накарат да забравите за стреса и за ежедневието си. Работя само на ваш терен, изживяването си заслужава. Дискретността ви е сигурна”, гарантира Радо Прашката.

 

 

„От масажите ми се възползват депутатки и фолк певици. Добър съм в това, което правя, ще видите сами. Пълно обслужване ще ви направя. Масаж, направен лично от мен, звездата от Биг Брадър Радослав Стоянов! Цена за масажа: 100 лв.”, пише Брадърът.


Писмото на Радо до HotArena.net, бие рекорда за брой правописни грешки в кратък текст. Ето и оригиналът в пълната му светлина: 

 


"Скъпи,уважаеми дами предлагам ви незабравими еротични страстни масажи които ще ви накарат да забравите за стреса и за ежедневйето си.Работя само,на ваш терен изживяването си заслужава.Дискретноста ви,е сигурна.Веднъж,опитате ли след това ще се виждаме редовно.Добър съм,в това което правя ще видите сами.Пълно обслужване ще ви направя.Масаж направен лично от мен звездата от биг брадър Радослав Стоянов!

От масажите ми се въсползват депотатки и фолк-певици.

Линка към профила ми във фейснук..."

 

 

Кои обаче са депутатките, възползвали се от специалните му „масажи”, не е ясно. И дали въобще има такива, е трудно да повярваме. Може би ако Радо Прашката ни каже поне едно-две имена...

 

Снимките са изпратени от Радо Прашката.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени