Радо Шишарката отново в готовност за купони, надви инсулта

745
16 Септември 2017, 12:51


Легендата на родната чалга Радо Шишарката поднови активната си кариера, узна HotArena.


Преди година и половина Радослав Петров, както е истинското име на изпълнителя на "Тигре, тигре", преживя инсулт на сничманата площадка на "Столичани в повече". За щастие, ситуацията бе овладяна навреме. Изпълнителят прекара известно време в болница, след което до скоро се възсрановяваше с всевъзможни медикаменти. Сега, обаче, той се е върна към стария си начин на живот.


Разбира се, не на същите, обороти, както преди, но подобрението му е видимо и постоянно. Радо Шишарката днес признава, че се чувства добре, в отлично здраве и и всичките проблеми вече са в миналото му. Започнал е да приема и покани за участия, но гледа да не се преуморява. Скоро ще пее в София, а преди това и на сватба. Радва се, че хората още го търсят и искат.


Въпреки че трябва доста да се пази и нощният начин на живот не е препоръчителен, Петров споделя, че е много по-внимателен от преди. Алкохолът също е в графата със забрани, но Радо си позволява по една чашка за настроение, когато има рецитал, пише "България днес".

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени