Радост Драганова не ще да ражда: Не искам да чувам за бебе!

https://hotarena.net/az-jenata/radost-draganova-ne-shte-da-rajda-ne-iskam-da-chuvam-za-bebe HotArena.net
Радост Драганова не ще да ражда: Не искам да чувам за бебе!

Водещата на „Мармалад” Радост Драганова не иска и да чуе за деца. Звездата на Би Ти Ви мина през изпитанията на един доста тежък развод и въпреки че в момента е щастлива с Ники Николов, не желае да чуе за повече деца, научи HotArena.


Бившата юристка има една дъщеря — Бела, от брака си с бизнесмена Явор Златанов. Момиченцето в момента е на 10, учи в престижен лицей и мечтае за братче или сестричка.


Майка й обаче няма никакво намерение да ражда отново. И е категорична, че това няма да се случи.


Говорили сме по тази тема с Бела и тя е съгласна да няма сестричка или брат. Имах толкова много трудности в миналото, че след един период от време изобщо спрях да мисля в посока да имам още деца. Сега съм спокойна и щастлива. Всичко, което имам, е всичко, което искам“, настоява телевизионната водеща.


В момента момиченцето все пак се радва на сестринска връзка с Мая — дъщерята на Ники Николов от предишния му брак. Тя е с година по-голяма от Бела, но двете се разбират прекрасно.


И въпреки че нямат кръвна връзка помежду си, са щастливи, че са семейство, пише \"Таблоид\".


Двете с Мая се разбират прекрасно. Имат една година разлика, но това не е толкова много. Вълнуват се от едни и същи теми и си споделят“, разкрива с усмивка Радост Драганова.

Ники Николов споделя мнението на половинката си да нямат общо дете. Продуцентът се радва на успешна професионална кариера и не иска да изоставя проектите си, за да се фокусира върху семейството, което би наложило раждането на ново дете.


Затова и двамата се споразумели, че няма да имат деца. Двойката продължава да държи на дискретност в личен план, верни на мнението, че връзката им е успешна, само ако стои далеч от очите на хората.


Никога не съм искала да коментирам с кого съм и кого не. Мъжът, който трябва, си е до мен“, отсича по този въпрос водещата на „Мармалад“ и не позволява на никого да се бърка в отношенията й.

4 Коментара

Gogo

преди 7 години

А Иво Аръков какъв го играе в общото им голямо семейство?

Коментирай

Таничка

преди 7 години

Някакви техни познати казаха че се карат като мангали двамата и тя веднага да се оправдае, ама не искала да обсъжда личния си живот

Коментирай

Уауууу

преди 7 години

Радка общата да гледа две деца... абсурд, тя гледа само коя Пи...ка да налапа. За деца бебета и да иска не и ли е малко късно?

Коментирай

grigor

преди 7 години

Kasno I e, no toi biznesmena shte i napravi bratche na Bela, da ne se pritesnqva lelqta

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.