Радост Драганова ще мери сили с Лора Крумова за рейтинг (Ето концепциите им)

2489
10 Януари 2015, 12:00


Водещата Лора Крумова, която се подвизаваше като такава последно в БТВ, преди да излезе по майчинство, без много шум се върна в Нова ТВ. Там тя получи шанса, да води 3-часово предаване, заедно с Галя Щърбева. Конкуренция ще има и нейно лице ще бъде Радост Драганова, узна HotArena.net.

 

Лора и Галя ще поемат 3-часово следобедно шоу, чиято концепция е подобна на „Терминал 7“, което се излъчваше по ТВ7. Ще е от магазинен тип, с много любопитни гости, изненадващи рубрики, ексклузивни репортажи и сензационни интервюта.

 

Поканените ще коментират теми, които въобще не са в сферата на компетенциите им. Предвижда се да има жива музика.

 

Крумова се опита да реализира същата идея първо в БТВ, но там получи отпор. Говори се, че шефът на новините Венелин Петков се е погрижил да саботира начинанието й, тъй като я недолюбвал, пише „Всеки ден“.

 

Докато Нова ТВ си стисна ръцете с Лора и Щърбева, то от БТВ също са подготвили нещо ново, което ще конкурира следобедния блок. Вадят ново предаване, водеща на което ще бъде Радост Драганова от „Огледала“ и „Модерно“.

 

„Очаквах, че ще ме поканят отново, защото знам, че причината не беше нисък рейтинг, както говореха всички.  С нетърпение очаквам новото си шоу. Вече пишем концепцията“, сподели Радост.

 

Зрителите обаче смятат, че Драганова не може да се мери с Лора Крумова и вероятно рейтингите ще оправдаят думите им.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени