Рафи спечели нечестно!

4451
07 Юни 2013, 12:30


Победата на Рафи в „Като две капки вода“ е била предварително уредена, научи HotArena.net. Младата звезда на Нова телевизия спечели голямата награда от шоуто в сряда вечерта, но зрителите смятат, че победата му е нечестна.


Повод за подобни коментари в мрежата е фактът, че младият изпълнител е единственият професионален певец в шоуто. И макар от екипа да твърдят, че Рафи няма музикално образование, факт е, че той две години вече се занимава професионално с пеене.


Говори се, че с победата на Рафи от Нова искат да покажат колко успешни са младите им открития. Самият Халваджиян намекна преди няколко седмици за това по време на едно от предаванията.


Втора в надпреварата се класира Милица Гладнишка, а трети любимецът на зрителите Станимир Гъмов. Той също остана неприятно изненадан от изплъзналата му се победа, но изрази симпатиите си към Рафи пред всички.


Останалите участници също поздравиха младия певец за победата, а шоуто приключи със заявка за втори сезон. В него Милица Гладнишка ще бъде гост — жури, тъй като тази година успя да спечели второто място в шоуто.


Що се отнася до Рафи певецът обмисля да продаде колата, която спечели. Младият изпълнител няма нито книжка, нито умее да шофира, така че най-вероятно ще се раздели с лъскавото возило, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
до АЗ
преди 5 години
0
Рафи и Милица ОЧЕВАДНО (дори и за тези, които не ги харесват) бяха най-добри. Оттам идва проблемът, кой беше по- и защо Рафи спечели, а не Милица. Винаги я има възможността да е нагласено, просто няма как да знаем със сигурност, но ще ви кажа защо мисля, че Рафи си спечели. Просто той има много по-голяма фен база като цяло - има 93,000 последователи във фейсбук, а Милица само 4,000 .. тийнейджърите гласуват за него главно, а именно те са таргета, който праща най-много смс-и. освен това с Павароти той трогна и хората от средна възраст, така че покри най-много целева група. Това не смятам, че умаловажава труда на Милица, напротив, тя спечели много повече от колкото си мислите. Само си помислете колко много тя си вдигна рейтинга - колко хора я знаеха и харесваха преди шоуто и колко сега. Това е моето мнение - мисля, че Маги като един от най-големите продуценти не би решил, че ще рискува доброто име на бизнеса си , от което си вади хляба, само за да бутне едно момче, понеже било арменче...Това..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Аз
преди 5 години
-1
Кое са измислици? От самото начало е ясно на кого ще я ДАДАТ, а не кой ще спечели. Двама арменци в журито, продуцентът - арменец. Какво искате вие, да я даде на българин? Малко преди финала Маги даде интервю. Когато го питаха дали ще даде наградата на Рафи, се измъкна тънко-тънко. Много ясно, че е нагласено. А вие си вярвайте...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
КХ
преди 5 години
0
HotArena имам предвид
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
КХ
преди 5 години
0
От къде черпите скапаната си информация? Много гнусно ми звучат всичките "новинки", които ни поднасяте!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ааасдд
преди 5 години
-3
Долни лъжи!! Казвам го 100%, защото знам от първа ръка, че не беше нагласено.. Освен това Милица е по-певица от него, тъй като е учила и джаз и оперно пеене, и пее редовно по барове, занимава се активно с музика дори повече, отколкото с актьорство!! Освен това и Албена е участвала в шоу за пеене, както и Мария има кариера на певица в миналото... А и Рафи не е виновен, че са го поканили да участва..щом е така, явно си е по правилата! Да не говорим, че е единственият ощетен, тъй като само той не е актьор.. И може да няма книжка, но и Милица също няма..и какво от това.. Айде стига платени и нагласени статии само да лъжете хората..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени