Райкова ще ошкури Минчев с 50 бона! (Водят го в съда с белезници)

1924
22 Декември 2014, 11:00


Делото за клевета, което Венета Райкова заведе срещу Евгени Минчев, вече е в ход. Първото заседание се проведе миналия петък в Софийски районен съд, но Лордът не се появи. Това му донесе глоба от 500 лв., узна HotArena.net.

 

„Съдебната процедура вече започна. На делото ми срещу Евгени Минчев той не се яви. Според медицинската му бележка имал „нарушение на вестибуларната функция вследствие на рязко ставане през нощта“. Не знам какво означава това, предполагам, че е някакъв трик“, коментира вчера Венета Райкова, цитира „Всеки ден“.

 

Председателят на съдебния състав обаче се ядосал на неявяването на лорда. Той сметнал, че Минчев няма съществен повод да не присъства на делото. Затова наложил на Евгени глоба от 500 лева за неявяването. Освен това съдията разпоредил принудително довеждане на Минчев на следващото заседание на 9 март.

 

Това означава, че в уречения ден Евгени ще бъде посетен от екип на съдебна полиция в апартамента си. Той ще бъде окован с белезници и съдебна охрана ще го заведе в Районния съд за делото. „Не съм искала такова нещо от съда. Съставът сам разпореди това“, обясни Венета.

 

Райкова иска от паркетния лъв 50 000 лв. обезщетение за нанесени морални щети. Те й били причинени от интервю за светското списание „LOVE Style“, в което Минчев направи брутална дисекция на личната хигиена на блондинката и я нарече „хемороид“. „Изхвърлих я на улицата, но тя не се разсърди, а пак идваше нахално непоканена на партитата ми.

 

После ме помоли да задвижа мои връзки, за да не изгуби пари, вложени в апартамент, чието строителство беше зациклило. Помогнах й, а за благодарност тя ме нагрубява“, обяснява пиарът в същото интервю.

 

Междувременно Евгени Минчев също обяви, че ще заведе дело срещу Райкова. Той е задвижил процедурата. Все още обаче няма насрочена дата за делото.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени