Райна и Пайнера във война! (Вижте как изтезава пилето на фолка)

https://hotarena.net/laifstail/raina-i-painera-vav-voina HotArena.net
Райна и Пайнера във война! (Вижте как изтезава пилето на фолка)
Райна сериозно се е разсърдила на продуцента си Митко Димитров. Пилето на фолка не крие огорчението си, че по фирмената телевизия „Планета“ отказват да рекламират нейните участия, научи HotArena.

Тя се чувствала онеправдана и умишлено саботирана от своя шеф.  „Нищо, че не рекламират участията ми. Те все пак ще се състоят“, коментира фолкаджийката. От известно време безцеремонната македонка е в немилост пред боса на империята инж. Димитров. Тя за разлика от други свои колежки не прави публични скандали за награди и отличия, но пък отказва да поема кой знае колко работа и прави каквото си иска, макар и тихомълком, пише \"Всеки ден\".

Своенравната певица месеци наред не бе записвала нови парчета и наред с това отказваше оферти за участия по заведенията. След това прекара месеци в пътешествия из чужбина. Когато все пак пусна нова песен, от немай-къде започна да пее тук-там, но пак избирателно. Говори се, че за да й покаже кой е шефът, Митко Пайнера наредил да не се рекламират участията й. 

7 Коментара

Хиндо

преди 7 години

Чичо Митко е шефа! Той иска да се работи за него, а не като Райна час по час да си пече вече остаряващата пу-ка по разни дестинации и да заработва от куросмучене. Нейната професия нали е певица, а не обслужващ персонал на богати чичковци?

Коментирай

mimi

преди 7 години

Raina v skoro vreme she izhvarchi ot painer i bez tova ne e za tam ,nito uchastiq ima nito pesni ,samo hodi po sveta s parite na dqdovcite da lekuva dushevno bolnata si dusha

Коментирай

Lora

преди 7 години

Проблемът е, че не го прави с шефа си и българските богаташи, иначе нямаше да е на това ниво в кариерата си! Иначе са един дол дренки, но Райна поне е красива!

Коментирай

ана

преди 7 години

Шефът нещо дава фира!Има криза в този жанр-на мен поне новите песни на изпълнителите са ми тотално безинтересни и дори не знам кой какво пее.А наградата на Преслава ми изглежда дадена с цел.Сигурно й е изтичал договора и за да остане златната кокошка взеха,че я наградиха.Райна отказвайки участия може би е полазила по нервите на Пайнера,но да рекламираш само определени участия е дискриминация.Сещам се за поне 5 имена от златните години на този жанр,които го направиха богат този шеф,а сега се лансират едни бездарни дрипли.Това е обидно за една уважаваща се певица.Скоро сигурно и Райна ще смени компанията.

Коментирай

АзЪ.

преди 7 години

И кога са били златните години на тоа жанр, че нещо съм проспал хавата? А може ли петте имена на въпросните? Питам без къвто и да е сарказъм и най-добронамерено, понеже си немам и идея от чалгарника на тоа лебед. Основно за НагЪзис се сещам, преди да се разкарам от Територията, щот имаше едни коУеги - булгар ганьовци, дет нюхаха мноо мангасарската музика - маанетата и гюбеците демек, понеже твърдеха, че така ракията им влиза по–лесно. Обаче бръже им сменихме религията и да видиш кък сега порат шнапса на фона на Рамщайн. :-D

Коментирай

друга

преди 7 години

Аз се сещам за 2,но сигурно има и други.Къде са Нелина и Тони Дачева?В началото в кокошкарника всички пееха.Сега вместо да ми размятат силикони и телеса,много по-приятно ще ми е да чуя изпълнение на Тонито Дачева например.

Коментирай

Diqna

преди 7 години

Тоз "Хиндо",освен,че е простоват и е много злобен...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.