Райна надарена с невероятна дарба! Тя предсказала пола на бебето на Константин

3319
30 Август 2016, 17:00


Всички действия на Райна са продиктувани от силната й интуиция, научи HotArena.

Райна е една от любимките на Ванга, нейна кръщелница, и явно е прозряла, че има специална дарба. Райна е развила доста своята интуиция и досега никога не й се е случвало да сбърка, когато нейна приятелка е бременна, какво дете ще роди.

„И Коцето спореше с мен пет месеца, че ще има момченце, надарено като него, а аз му казах, че ще е момиче. Когато разбра, че ще е момиче ми с обади и каза: „Как е възможно, предвид всички видеозони, ти да познаеш?!“ Явно ми е прекалено силна интуицията“, разказва тя.

Райна е на мнение, че случайни неща няма, всичко си има смисъл, закодирано е – въпросът е може ли човек да разчете сигналите, които получава от съдбата. Съдбата е сблъсквала изпълнителката с много хора, на които видимо не им върви и са т.нар. каръци. Тя не страни от тях, а винаги гледа да им подаде ръка.

„Внушавайки си, че са каръци, те още повече предизвикват съдбата“, казва Райна. Тя не се е родила със задълбочени мисли за духовно израстване, а ги е натрупала в годините с личен опит и много книги.

„Казват, че когато мислиш позитивно ти се случват само хубави неща. Да, на теория звучи много добре, но на практика е трудно осъществимо. Не може да си затваряме очите за лошите неща. Да се научиш да живееш по метода на позитивното мислене отнема много време“, казва Райна, която е завършила „Психология“ в Нов български университет, пише „ШОУ“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ха. Ха..ха
Преди 1 година
-2
Селска пръчка...дрън дрън та пляс
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
jk
Преди 1 година
-4
makedonsko devoi4e inat koza selskaa
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени