Райна окраде Бионсе, копира 7 визии на поп кралицата (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/raina-okrade-bionse-kopira-7-vizii-na-pop-kralicata HotArena.net
Райна окраде Бионсе, копира 7 визии на поп кралицата (Снимки)

Попфолк изпълнителката Райна окраде световната звезда Бионсе в нови си клип „Един на милион“, видя HotArena.

Заради това пайнерката бе зверски оплюта от феновете, тъй като над 7 визии в лентата са досущ взети от поп певицата. Феновете на Райна също останаха разочаровани от липсата на креативност. Сайтът Lifeonline.bg, публикува снимки на двете изпълнителки изпратени от гневни фенове на Бионсе у нас.

„Не стига, че е крала, ами и всичките й „инспирации“ са отпреди няколко години, сякаш държи да е демоде! Или пък се надява, че паметта на феновете на Бионсе е толкова къса, че ще забравят култовите й изпълнения, които я превърнаха в легенда“, изумяват се потребителите.  

9 Коментара

Сашо

преди 5 години

Райна е прекрасна!Песента е хит!Пукнете злобари злобни!

Коментирай

Ами защо да пукнат-

преди 5 години

хората са прави. Вижда се,че яко е крадено. Добре че на Бионсе не й дреме що е туй Пайнер и що е туй Райна,иначе яко щяха да си платят.:-) Всяка втора фолкаджийка се има за "изключителна дива",а всъщност е комична имитаторка. Ако не на Бионсе,то на някоя гъркиня или сръбкиня.

Коментирай

123

преди 5 години

Всеки гепи по нещо от другите и Бионсе не е не е измислила топлата вода и тя макар да е супер звезда плагиатства яко. За сметка на това нашето гардже много по-хубаво от черната перла. Иначе клипът е як, но песента за съжаление слаба..

Коментирай

манджа с грозде

преди 5 години

само като чуеш чалгията и "певческите й умения" (силно казано) и това е края...

Коментирай

Мишо

преди 5 години

Гласът на Бионсе вобще не коментирам -уникален но подводната част на клипа на Райна е по добър,а Райна и партниора и са мнооого по -готини.

Коментирай

Мими

преди 5 години

Браво на Райна за сполучливата „имитация” всеки не може да го направи нали? Бионсе ако гледа ще се пукне от яд,че нашето момиче е сто пъти по-готино от нея.А гаджето е просто трепач.Под водата са направо уникални!!!!!! Поздравления няма друга като нея! Тя и Малина всъщност .

Коментирай

о

преди 5 години

Бионсе не е измислила нищо, разбира се, но да кажеш, че Райна е по-хубава от Бионсе... Бионсе е невероятна красавица! Съвършена симетрия, нежност... истинска кукла. Райна изглежда посредствено за мен. А и очите й са клепнали и има нещо селско във физиономията. Никога няма как да има сексапила на Бионсе, защото на Райна енергията е флегматична, а Бионсе е експлозия, пантера, дива, енергична..

Коментирай

!!!!

преди 5 години

Райна не може да стъпи на малкият пръст на Бионсе, “драга”! Това, че е “нашето момиче”, не ни дава право да изопачаваме истината, нали? Нито глас, нито визия - това е Райна! Бионсе е СВЕТОВНА звезда, пее божествено и танцува ненормално добре! Да не говорим, че е по-възрастна от Райна и пак я слага в малкият си джоб!

Коментирай

преди 5 години

партнИОра бива

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.