Райна пак вбеси Пайнера със своеволията си, дните й във фирмата са преброени

3048
07 Януари 2017, 12:25


Kуба спечели завинаги Райна и се превръща в сбъдната мечта, защото певицата започва 2017-та с едно ново начало точно в островната държава. Свободно можем да кажем, че тя е щастливка, защото успява да сбъдне своите най-съкровени желания.

Н
а официалната си страница , в края на миналата година, певицата написа: „Пожелавам си новата 2017 година да бъде също толкова добра и динамична, но най- вече да съм жива и здрава, защото другото си го постигам сама, с Божията помощ:)) От 3.01 до 23.02. няма да поемам участия, т.к ще пътувам отново, с цел обучение...:)“

С това решение Райна вбесила Митко Димитров, който отдавна и е вдигнал мерника. Дните на изпълнителката в най-голямата музикална компания у нас буквално са преброени.  Причината за наближаващия крах в дългогодишните им отношения е скорострелно залязващата кариера на изпълнителката, която пуска по 1-2 песни на година и почти не получава покани за участия.

Чашата на търпение преляла заради решението на Райна да си вземе 2-месечна почивка и да замине временно да живее в Куба.
Според източници новината никак не се понравила на инж. Митко Димитров, който усърдно се труди всеки ден и очаква подопечните му също да демонстрират желание за работа. Той обаче вече буквално вдигнал ръце от изпълнителката и разрешил да замине за карибската държава. Това обаче вероятно е първата стъпка към края на кариерата на Райна в "Пайнер", тъй като отдавна не е сред топимената, пише "България днес".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
a
Преди 1 година
-7
А какво стана с прослoвутата психология ,дето учеше? Май не успя да завърши.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ники
Преди 1 година
-7
Тая патица проста по - добре да си стои там, че най-после да ни отърве от смотаните си песни. Той Коцето добре направи, че я остави.. кой би търпял гнусния и характер. Поне докато е там за известно време ще спре да ни залива с нелепите си проекти.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
apd
Преди 1 година
-7
Да внимава с кубинците, че не се знае каква болест могат да и лепнат. Коцето и Надя си отгледаха две деца вече, а Райнето още не се е начесала.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени