Райна пита врачка: Кога ще имам мъж? (Певицата си внушила, че заради магия не можела да привлече нито един господин)

2138
20 Август 2015, 17:00


Крайни мерки за спасяване на личния си живот предприе фолк певицата Райна, разбра HotArena!

 

От няколко месеца насам залязлата чалга звезда обикаля врачка след врачка с един единствен въпрос, който й тежи на сърцето от няколко години насам, а именно „Кога ще имам мъж?”, пише "Уикенд".

 

Никога нестрадаща от липса на самочувствие Райна не спира да тръби, че е изключително трудно да си успяла и заможна жена в днешно време. Причината – по думите й истинските мъже били малко, плашели се от силния й характер и малцина можели да се чувстват до нея финансово добре. Другата част от силния пол пък красавицата от Сандански окачествява като „комплексари или кърлежи, които на гърба на известната жена лежат като търтеи в продължение на години”.

 

Незадоволеността в личния живот и леглото изпратила Райна до прага на няколко ясновидки в страната, след като малко повече от 6 години певачката няма сериозен мъж до себе си. Последната й сериозна връзка бе с колегата й Константин, който обаче бързо намери щастието с друга жена, радва се на първородната си щерка и вече дори очаква второ дете.

 

Изплашена, че биологичният часовник тиктака прекалено бързо, Райна си внушила, че има направена магия да е нещастна в личния си живот. По никакъв друг начин иначе тя не можела да си обясни как така е известна, богата, красива и същевременно нещастна и самотна в личния си живот. Гърлата от „Пайнер” била убедена, че злобата и интригите сред колежките й в бранша е накарала някоя да й вреди с негативно влияние и резултатите били на лице.

 

През последните няколко седмици Райна е почукала на вратата на 4 ясновидки от софийската и дупнишката околия. Жените не били известни, но за дарбата им се носела мълвата от уста на уста и певицата без притеснения споделяла личните си терзания пред тях. До една жените успокоявали певицата, че няма да е сама, стига да смъкне малко летвата и да започне да търси нормален мъж, а не да мечтае в леглото й да лежи принцът от белия кон.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
...
преди 2 години
-3
Само за пари говори и тя . Сама си е направила магия щом търси само финансово „красив “ мъж. Пък като знам,че малко не ги радва , не съм оптимист .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени