Райна се фука с уникално тяло на плажа! (Запали мрежата с горещи снимки от Гърция)

https://hotarena.net/laifstail/raina-se-fuka-s-unikalno-tialo-na-plaja HotArena.net
Райна се фука с уникално тяло на плажа! (Запали мрежата с горещи снимки от Гърция)


Райна показа убийствено тяло на плажа. Фолк певицата най-накрая си взе отпуска от ученето и се отдаде на заслужена почивка, видя HotArena.


Този път певицата избра да летува в компанията на приятели в Гърция. Тя дори си пусна снимки от плажа, на които се похвали със супер стройна фигура.


Облечена в оскъден червен бански, певицата няма и грам тлъстини по тялото си. А стегната й фигура накара и 20-годишните й колежки да й завиждат. Нищо, че самата тя отдавна навърши 30.


В последно време изпълнителката се е отдала на активно учене. Запалила се е по испанския и прави всичко възможно, за да усвои езика на Сервантес.


Сама признава, че прекарва 2/3 от времето си в учене. Дори по заведения не ходи – най-много на някое участие и от там продължава да учи.


Решила е да отбележи рождения си ден в Барселона. А междувременно си открадна почивка от ученето в слънчева Гърция.

11 Коментара

d

преди 8 години

правилно учи момичето, не се хвана с богати чичковци и да слага гумени цици

Коментирай

Виктория Маринова

преди 8 години

Райна е далеч от идеята за хубаво тяло.С голям задник и корем без никакви гърди....Безумна статия

Коментирай

;)

преди 8 години

Те другите защото много като учиха, че много са напред сега. Никой не чува за тях. Дори и ти - ето те къде си, в сайт, за да четеш статии именно за такива, които са с богати чичковци и са със силикон, а не в сайт за "знаменити ученолюбивки". Знам, трудно ви е да живеете с мисълта, че не всички са длъжни да вървят и по вашия път, който е трудния, но това е положението - едни го могат, други стоят и четат за тези ,които го могат и им завиждат/критикуват.

Коментирай

Х.

преди 8 години

Македонката изпуска и последния товарен влак. Нека се снима колкото си иска.

Коментирай

Ех

преди 8 години

Абе, хубава е спор няма, ама понеже е глупава си създаде кофти имидж и мъжете се страхуват да се занимават с нея, защото си мислят, че не може да им осигури спокойствие и уют. Ето например Мара - педя човек, но хитра, умее да влиза под кожата на мъжете - т.е - милионерите

Коментирай

?

преди 8 години

Журналиста, определил това тяло като убийствено, явно отдавна не е виждал жена.

Коментирай

;)))))))))))))))))

преди 8 години

Ти понеже пък не ги четеш............................................

Коментирай

катерина кокс,до ;).........хахахаааааа

преди 8 години

Явно не си от тези,които учат,за да знаеш,мило ми момиче,че хората,които учат нямат нужда от сайт за "знаменити ученолюбивки"! С това изказване си се изложила мноого стабилно,но няма как да знаеш,иначе нямаше да го напишеш!И аз влизам и чета,правя коментари в този сайт, например,за тези известните и богатите.........ТЕ,обаче,никога няма да влязат там,където имам достъп аз,и много други,учили като мен!Имам хубаво определение..........ЕДНОДНЕВКИ!!!!Ще ме прощаваш,но......ххиихииии,разсмя ме,и ми развесели деня,БЛАГОДАРЯ!!! Имам хубаво определение..........ЕДНОДНЕВКИ!!!!

Коментирай

;)

преди 8 години

Чета! Кой казва, че не чета. Но чета и други неща (не за висшистки разбира се). Писнало ми е да чета из нета малоумни коментари като твоя, че ви се четяло за висшистки и да лицемерничите, че щом вие трябва да бачкате и да учите, за да имате поне илюзията, че някой ден може да живеете добе, то значи с всички е така. Всеки знае, че в България, пък и изобщо по света, хората които са най-известни и живеят най-добре, не са станали идоли на обществото с диплома и учене. Така че не знам защо и кому е нужно това лицемерие. Така че да, чета и освен това не лицемернича и не се изцепвам и излагам с глупави коментари като твоя. Ти само това ли успя да измислиш като отговор за глупавия си коментар? Че и аз ги чета? Голям аргумент извади. Хайде дай пак минус, че то друго не ти остава. :)

Коментирай

;)

преди 8 години

Много знаеш ти аз какво уча и какво не уча. И пак прочети, че изобщо не си успяла да асимилираш написаното така като гледам. Къде казах, че тези, които учели, имали нужда от такъв сайт? Изобщо не е в час явно какво се говори, ама и тя държи да каже нещо, милата... Върни се и прочети пак, че някои имате нужда от второ-трето-пето препрочитане. Ако пак не вдяваш, здраве да е. Друг да ти обяснява. На мен не ми се занимава с теб.

Коментирай

До ;)............

преди 8 години

Дори и ти - ето те къде си, в сайт, за да четеш статии именно за такива, които са с богати чичковци и са със силикон, а не в сайт за "знаменити ученолюбивки"............. -ТОВА СА ТВОИ ДУМИ....хахаха,а на мен ми се занимава с такива като теб,които или незнаят какво пишат,или пишат двусмислено и неразбрано....хахаха .......Знам, трудно ви е да живеете с мисълта, че не всички са длъжни да вървят и по вашия път, който е трудния-ПАК ТВОИ ДУМИ ;) .........от така написаното се разбира ,ние...........хихиии,и другите като теб,за които НИЕ четем в такива сайтове като този.........хихиии Да ти е усмихнат деня!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.