Райна се похвали: Влюбена съм! Певицата е в Швейцария в мъжка компания, намеква за годеж

https://hotarena.net/az-jenata/raina-se-pohvali-vliubena-sam-pevicata-e-v-shveicariia-v-majka-kompaniia-namekva-za-godej HotArena.net
Райна се похвали: Влюбена съм! Певицата е в Швейцария в мъжка компания, намеква за годеж

Райна, която доскоро обикаляше света основно в компанията на най-добрата си приятелка – моделката Велина Узунова, вече пътува в мъжко присъствие, разбра HotArena.

 

Певицата най-накрая призна официално, че не е сама, а има силно рамо до себе си. Тя обаче отказва да сподели кой е мъжът, спечелил сърцето й.

 

Въпреки че не издава името на любимия си, Пилето от Сандански наскоро даде да се разбере, че е влюбена до уши в него. Тя „окичи” своя снимка от Швейцария, където е в момента, с думата „любов”, написана на няколко езика. По този начин информира всичките си фенове, че сърцето й вече не е свободно. Вероятно за да няма никакво съмнение в това, Райна и в прав текст съобщи, че си има мъж. Той обаче не се вижда на нито една снимка, защото е зает да ги прави и няма как да позира за тях, писа „Уикенд“.

 

Години наред Райна пазеше мълчание около личния си живот. След връзката с колегата си Константин и танцьора Светльо, с когото си партнира в шоуто „ВИП Денс” на Нова тв, певицата така и не успя да създаде сериозна връзка. Явно обаче 35-годишната изпълнителка най-накрая е намерила подходящ човек за себе си.

 

Райна дори намекна за годеж, като публикува знак за диамант в два от своите профили в интернет. На пръстите й обаче не се виждат пръстени, което вероятно означава, че поне за момента годежът е само идея, която предстои да се осъществи.

4 Коментара

да

преди 6 години

Дано си хване някой богат швейцарец да ги удари в земята родните злобари :D Да гледам и да се смея как й завиждат. Много биха й отивали скъпи , стилни , луксозни дрешки.

Коментирай

Санди

преди 6 години

Все на екскурзии ходи, все е много влюбена и все сама си стои.

Коментирай

We

преди 6 години

Точно на нея едва ли някой и завижда,стара мома без деца със злобен характер и бивше гадже наркоман пияница и курвар,ако някой и завижда Хахахха може да и се иска да е обект на завист ,но няма да е в този живот.швейцарците са педерси,скучни и импотентни ,ако си хване такъв ще е за оплакване

Коментирай

Фен

преди 6 години

Една от най-чаровните певици,пее народни песни,танцува добре и най важното държи се достойно. Пожелавам и от все сърце да срещне голямата лю бов,да е все така лъчезарна и да радва почитателите си

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.