Райна за любовника си от Пайнер: От ревност ме малтретираше! (Разкри защо скъсаха с Коцето)

9814
28 Ноември 2013, 15:30


Преди да се залюби с Коцето, Райна имала връзка с режисьор от „Пайнер“, който от ревност й е посягал, разбра HotArena.net.

 

Певицата е една от малкото, която не е обвързвана във фолкаджийски свади със свои колежки. Това се дължи на факта, че Пилето не обичало да се сприятелява със „служителките“ от музикалната империя, пише в. „Всеки ден“.

 

Предпочита да я смятат за надменна, но има свои правила, които неизменно спазва. Това се дължи на казарменото възпитание, което родителите й са й дали. На 17-годишна възраст тя се прибирала точно когато за другите купонът започвал. Тогава се е дразнила, но сега намира подхода на майка си и баща си за полезен, че са я държали изкъсо.

 

В чалга бранша, според Райна, се води всекидневна война, за да се задържат оборотните на гребена на вълната. Именно затова тя не иска да създава фалшиви приятелства, които в действителност са едно непрекъснато съревнование и конкуренция.

 

За строгия родителски контрол изпълнителката разказва още, че тя е била изключително желано дете. Съобщават на майка й, че не може да забременее. Тогава семейството отишло при Ванга и последвало съветите й. Заминали за Русия и не след дълго Райна била зачената. Родителката й  прекарала 9 месеца там, след което се звърнала, за да роди в България.

 

Ванга имала изрично предупреждение: В никакъв случай пайнерката да не прекръства името си.

 

След като започнала във фирма „Пайнер“ работа, й предложили псевдоними като Рая и Раиса, но Пилето на поп фолка не ги приело.

 

Въпреки многото писания, че бившата на Коцето постоянно се впуска в безразборни връзки, тя е категорична, че е изключително моногамна.

 

Преди Константин е имала няколко дълги връзки. С първата й любов са издържали година и половина, но не го е дочакала да се завърне от казармата.

 

След това е била с момче, на име Пламен, с когото са били заедно цели 6 години. Този период от своя живот определя като най-романтичния, а след разлъката им, на Райна й е било трудно да го забрави.

 

Сега идва екшънът – следващата й връзка е с режисьор от „Пайнер“. Той бил болезнено ревнив и я малтретирал. Клюка от фолк средите гласи, че я е бил пребил от бой, заради което е бил уволнен. Тогава Райна се затворила вкъщи с невроза и страхова депресия.

 

След това се появил Константин. Отново 6-годишна бурна връзка, с множество закани за пищна сватба. Съпка встрани на певеца ги разделя окончателно, тъй като певицата има принципи и не прощава.

 

Сега Райнето е без нови песни, без участия. Спасителят вижда в продуцента на „Биг Брадър“ Нико Тупарев, който я поискал за участник в реалилито. Оказало се, че изпълнителката имала повече претенции дори от Парис Хилтън. Първоначално искала 100 бона за двуседмичен престой, но кой да й даде такава сума... В крайна сметка се спазарили за по-ниска, но й с клауза, че може да излиза, когато си поиска „уж“ за участия.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ivan
преди 4 години
-2
Попитайте в циганската махала на Сандански за морала на вашата Райна.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ами...
преди 4 години
-1
Доколкото знам, поредното танцьорче на Райнето-М.Фонтс също си има законна женичка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
м да
преди 4 години
-3
Румен е бил разделен с жена си ,преди да се хване сРайна ,така че не си измисляйте, а че е свестна и моногамна е истина, стойностна жена,горда, която не се хваща с чичко паричко , а все е с момче по любов
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Манго
преди 4 години
-1
Само дето любовника от "Пайнер" Румен, който й посягал не е бил свободен, а женен. Светата вода ненапита Райна не се е свенила да ляга в чуждо легло.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Така ли!?
преди 4 години
-1
Истинска "светица"! И заради това "казармено възпитание"-от ученичка-по бански пред богати чичковци. На конкурси за "Мис". Пък после-чалгаджийка! Не ми се мисли каква щеше да е-без това "казармено възпитание"! Освен това вече втора седмица я отървават нагласено от номинации. /Същото важи и за Златка Д./.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени