Рапърът Dee залюби писателката Константина Живова

https://hotarena.net/lubopitno/raparat-dee-zaliubi-pisatelkata-konstantina-jivova HotArena.net
Рапърът Dee залюби писателката Константина Живова

Рапърът Dee и писателката Константина Живова си станаха близки покрай участието в „Черешката на тортата“, узна HotArena.

 

Радомир, както е истинското му име, проявил симпатии към красавицата още от самото начало на снимачния период.

 

Хора от екипа издадоха, че той бил настъпателен в ухажването към дамата. Тя обаче предупредила оператора да изреже всички кадри, в които личи техният флирт. Константина не искала рапъра, тъй като си търсела интелигентен мъж, който е прочел поне колкото нея книги, пише вестник „Шоу“.

 

Рапърът досега не е чел книга на български език, но пък е обогатил общата си култура с американски романи. Тепърва предстои да видим дали отношенията им ще прераснат в нещо по-сериозно. Негови приятели докладваха, че е здраво хлътнал, а Живова не поддавала на напъна.

7 Коментара

:)

преди 6 години

Безизвестната пак е поръчала статии. : ) Гледайте я в Черешката на тортата да видите колко й е възпитанието, манталитета, културата! Нищо общо с писател няма тази чавка, невъзпитана, аругантна, държи се като селянка. Направо настоявам :D - гледайте я, моля ви! :D

Коментирай

:)

преди 6 години

АрОгантна, извинявам се, бързах!

Коментирай

1

преди 6 години

Тя е селянка от Монтана. Напълно подкрепям коментара. Двамата са си лика-прилика всеки с половин мозъчна клетка. Пасват си ...

Коментирай

Щилян

преди 6 години

тази е много гладна КУРВА,която се прави на различна..мила и умна!!

Коментирай

Шеф Манчев

преди 6 години

Търси си по-богат мъж, не по-умен!

Коментирай

Мимка

преди 6 години

Едва ли Дий- чо ще изтърпи тази комплексирана завистливка . Кой ли е чувал за нея, освен роднините, ама...Вместо да " заблести"с участието си в " Черешката на тортата" с поведение и знания, тя само мрънкаше, недоволстваше, оплюваше , ехидно се подхилкваше и интригантстваше . Рапърчето се държа много по възпитано и деликатно от двете новоизлюпени " хай" персони Константина и Гергана . Интелектуалки с амбиции, но с дребни, подли души .

Коментирай

fd

преди 6 години

dve ciganeta lika prilika

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.