Рапърът Wosh MC стяга сватба! (Вижте избраницата му)

2176
05 Януари 2017, 11:38


След като изкара девет години с Радина Кърджилова, Wosh MC успя отново да намери любовта, узна HotArena.


Стефан, синът на актьора Иван Иванов, е паднал на колене по празниците и е дарил своята любима с годежен пръстен. Девойката не е популярна и е само на 20 години. Тя се казва Мария Луканова, но всички я наричат Мума. Също е наследник на известен актьор - Борис Луканов и също като гаджето си е решила да тръгне по свой път.


След като завършила гимназия, Мария е записала педагогика. Явно общата съдба е успяла да сближи младите, които не отдават никакво значение на разликата от 12 години помежду си. Рапърът винаги е пазел личния си живот в тайна и е наредил на всичките си близки да не коментират годежа му. Стефан е завел своята избраница при родителите си по Коледа и им е заявил какви намерения има за общото им бъдеше.


Wosh MC категорично отказва коментар дали вече има насрочена дата за щастливото събитие. Той може да бъде отложено и за догодина, а може и да се проведе съвсем тайно и без излишен шум. На Мария никак не й било приятно навлизането в личното пространство и затова двамата са се капсулирали за околния свят. Дори техни общи снимки са си цяла находка.


Блзиките и на двамата са много щастливи, че имат сериозни намерения един към друг и ги подкрепят напълно. А Стефан за първи път от доста години изглежда истински удовлетворен от живота. Той споделя, че най-сетне е намерил любовта, пише "България днес".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Emily
Преди 1 година
0
Kick the tires and light the fires, problem ofallifciy solved!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени