Рапърката Диона конкурира Гери-Никол и от модния подиум! Отслабна и вече се щрака предимно по бельо (СНИМКИ)

https://hotarena.net/laifstail/raparkata-diona-konkurira-geri-nikol-i-ot-modniia-podium-otslabna-i-veche-se-shtraka-predimno-po-belio HotArena.net
Рапърката Диона конкурира Гери-Никол и от модния подиум! Отслабна и вече се щрака предимно по бельо (СНИМКИ)

След гранде изказването, че е първото момиче, което се е издигнало с рап у нас, забравяйки, че звездата на Гери-Никол е изгряла преди нейната, певицата Диона започна да конкурира варненката и по друг параграф  - модния подиум, видя HotArena.

 

След като направи няколко поредни парчета, които бяха по-скоро ориентирани към чалга и регетон ритмите, отколкото към хип-хоп звученето, червенокоската доста си повярва. Именно тази музикална ниша в момента се котира най-печелившо и мнозина прибегнаха до нея, за да се опаричат.

 

Криско и режисьорът му Кико пък решиха да я поканят да участва в уеб сериала им „Следвай ме“ в ролята на съквартирантка на главната героиня в поредицата, изиграна от колежката й Тита.

 

Новото музикално поприще и ролята в „Следвай ме“ докараха още по-голяма популярност на Диона и станаха добри предпоставки девойката да вдигне хонорара си, който взема срещу певчески участия из нощните клубове. Денислава, както е истинското име на певицата, започна да обикаля все по-често разкрасителните центрове, които са приети като втори дом от всяка уважаваща себе си ВИП мацка.

 

Изпълнителаката на „Дявола на токчета“ се мотивира и да отслабне, тъй като бутовете й бяха доста едрички за скромния й ръст.  И ето я днес, съвсем обновената Диона отскоро се изявява и като модел на дрехи – още един нов повод, по който да се конкурира с Гери-Никол.

 

В Инстаграм профила й не спират да намират място снимки по бельо, на които Диона гордо пъчи умалената си дупара.  „Въпрос на време е да прибегне и до скалпела и пластичната хирургия. Върви по пътя на чалгарките“, одумват я хейтърите в мрежата. Можете да видите провокативните разголени фотоси на певицата по-долу.

8 Коментара

Хахаха

преди 5 години

То от толкова амфетамини как няма да отслабне... тя е вечно надрусана

Коментирай

Наталия

преди 5 години

Ако е по-провокативна и скандална може и да измести Гери-Никол. Гери не се грижи достатъчно за външния си вид и това може да й изиграе лоша шега.

Коментирай

Наталио

преди 5 години

Дропло, защо крадеш чужди снимки? Много си смешна, миличка! Не те е срам да се излагаш така!

Коментирай

Аналия

преди 5 години

Ко стаа, мърда? Жулиш ли пишки?

Коментирай

п

преди 5 години

ГЕРИ не се грижи за външния си вид? ГЕРИ!? Ако тя не се грижи, не знам кой се грижи според теб. Тя е направо обсебена от външния си вид, особено предвид възрастта й - в тази възраст всички нейни връстници са обсебени и им е супер важно да са идеални, защото нямат още някаква собствена идея за самите себе си и се оценяват изцяло през призмата на другите, а особено когато има и пари и възможности човек да си променя това или онова, още повече се увлича и то се и вижда. Това момиче изглежда доста обикновено. Не е красива, а и с тези татуси, лош грим.. всичко става още по-зле. Сякаш е малката сестра на Лейди Би от 90-те години. Много ретро изглежда. Като види човек Гери, Сузанита, Тита какви са лъскави, перфектни, изпипани и излъскани, тази изобщо няма шанс някой да я забележи до такива момичета. Просто... девета глуха.

Коментирай

Наталия до "п"

преди 5 години

"п", ако е така си взимам думите назад. Днес в сайта тук има статия, че Гери-Никол се храни с мазно и лоша храна. Затова казах че не се грижи за фигурата си. Виж какво съм отговорила там. Дано да не е вярно и аз да съм в грешка, защото обичам Гери-Никол и й стискам палци. И за другото написано от теб съм напълно съгласна. Благодаря за информацията! А на постовете на другия писал ми тук .... просто нямам думи вече...

Коментирай

Shte ti skusam dupito

преди 5 години

Iskam da te praskam, Natke! Lapash li topki?

Коментирай

Светлана

преди 5 години

Хайда да излезем от виртуалният свят на фотошопа ... Всички , горепосочени са късокраки и с дебели задници ! Ако не виждате този ФАКТ - отивайте спешно на лекар !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.