Разделят ли се Цвети и Криско заради МЕГЗ?

https://hotarena.net/laifstail/razdeliat-li-se-cveti-i-krisko-zaradi-megz HotArena.net
Разделят ли се Цвети и Криско заради МЕГЗ?
Миналата седмица медийното пространство се тресеше от клюки за голям скандал между рапъра Криско и топ-дизайнерката Мегз. Огнените отношения между двамата наставници на тийн сензацията ТИТА и обвиненията в ревност предизвикаха секси танцьорката  Цвети, да проговори за отношенията си с рапъра и да сподели мнението си за първата ни дизайнерка.

Цвети се изказа много уверено и затвори устите на доста нейни колежки танцьорки, които бързаха да я разделят с Криско. Това обаче се оказа и най-голямата й грешка. Криско мрази показността и ровенето в личния му живот и като прочел острите изказвания на любимата си много се разочаровал от нея. Цвети много се разстроила и изпаднала в тежка депресия. Всичко това дошло в повече на Криско и той поискал почивка от връзката си с изкусителната танцьорка, за да преосмислят отношенията си.

Цвети е в тежка депресия и вини за сполетялото я Мегз. Според нейни близки Криско рязко променил отношението си към нея след разговор, който провел с Каканашева през уикенда. От тогава той бил охладнял и Цвети е убедена, че виновната затова е Мегз.

7 Коментара

Tepyrva shte revesh

преди 6 години

Cveti cveti ne znaesh s kakyv dqvol si se zahvanala. Megz e specialist v manipuliraneto. Ne Krisko maika ti shte obyrne sreshtu teb. Na neq dai i da puska bombi i mylchalivo da izchezva, shte vi ostavi sami da se izqdete.

Коментирай

Ее как може бе цвети

преди 6 години

Е нали имаше ниво и беше само твой

Коментирай

125

преди 6 години

Slavata ne e za vseki. Vnimavai Cveti.

Коментирай

Geri

преди 6 години

Ataka megz li se hvaleshe ta neq vinish. Nauchi se da mylchish i nikoi nqma da ti e vinoven

Коментирай

Dada

преди 6 години

Уау тази мегъз била много умна и манипулативна бреее ,хахахах та чак страшна ! Ало коментиращите с мозъци на пихтия , на квазимодо(мегз) му вървят номерата при тъпите и наивни хирица ,които се подават на манипулация. Силно ме съмнява един умен човек да се поддъде на какъвто и да било шантаж ... но като и гледам обкръжението от ограничени грозофили тип Кан христова ,палома , велина и всякакви такива амеби ,не ще ги води за носа ами и хоро ще и играят ! Съвземете се малко . Най-лесно е да ханеш една тумба идиоти и да ги правиш на маймуни , защо не я видях веднъж в компанията на дама с положение? Няма как да се случи! Нокй не казва нищо за правописът и ,който е като на деслектик , с умствено изоставане . В каква държава живеем ,на какви хора се възхищавате и хвалите ... срам ме хваща

Коментирай

Дислексия

преди 6 години

Той твоя правописе много добър "деслектик"

Коментирай

MilenA

преди 6 години

Прав сте ,има грешка,но написаното е изключително точно.Народът го е казал"в царството на слепите,едноокият е цар"...Мегз винаги изпъква на фона на посредствеността на обкръжението и!Тя е с нюх за бизнес,не отричам,но мнението ми е,че нивото и е далеч от това на дизайнер.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.