Разделят ли се или се заздравяват участващите семейства в „Смени жената? Ето каква е целта на шоуто + интересни подробности

1947
02 Март 2017, 18:00


В първия епизод на реалити шоуто „Смени жената“ станахме свидетели как съпругите от едно патриархално, класическо и старомодно семейство от село и от едно по-модерно градско, софийско семейство разменят своите места. От едната фамилия може да се вземе предвид сплотеността, а от другата – жената като фигура може да се научи да е по-самостоятелна и независима.

 

Чисто битово има голям контраст между двете двойки. Но целта на „Смени жената“ във философски и житейски план е да се сблъскат различни гледни точки и различни визии, за да може наистина през чуждия опит човек да си направи извод и да промени нещо в собствения си живот“, разказа Андрей Арнаудов, един от продуцентите на шоуто, в предаването „Преди обед“ по BTV.

 

 

Иван Христов уточни, че няма да съпоставят единствено богати и бедни. Даде пример, че може да бъде на битово ниво – хора, които се хранят здравословно и такива, които ядат „junk food”. С Андрей са категорични, че не искат да слагат етикети на хората и са толерантни към всяко семейно положение и философия. Може да има съпоставка между семейство, което не иска да има деца и друго, което пък е многодетно.

 

 

В „Преди обед“ бе обсъдена и темата дали е възможно при размяната на съпруги семействата да се разделят след формата. Експериментът е проведен в над 40 държави и сочи, че по-скоро сплотява и заздравява отношенията и любовта. А и целта е не да се създават семейни интриги, а да се покажат типовете семейни модели в България.

 

 

В момента кастингите за набирането на семейни двойки продължават!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени