Разделят Генка и Косьо?

2307
09 Януари 2014, 16:10


Водещите на сутрешния блок на Би Ти Ви Генка Шикерова и Косьо Караджов са на път да се разделят като екранен тандем. Двамата така и не успяха да привлекат зрителски интерес и по всяка вероятност ще бъдат разделени по примера на Ани Цолова и Николай Бареков, дочу HotArena.net.

 

Сегашните лица на „Тази сутрин“ не успяха да приковат вниманието на зрителите, нито да се сработят. Стигна се до там, че гостите предпочитат да гостуват на Деси Стоянова и Александър Кадиев в „Преди обед“ вместо на тях.

 

„Генка е много нервна, доста се заяжда с хората и много буквално се страхуват да ходят в студиото й. Деси Стоянова също не е от лесните водещи, но предразполага повече гостите и наплива към тях двамата е сериозен”, твърди редактор в Би Ти Ви.

 

Вероятно двамата ще си разделят ефирното време сутринта и само ще откриват и закриват предаването заедно. Сутрин заедно ще правят преглед на печата, а след това всеки от тях сам ще води интервюта.

 

Генка искала да води политиката, но заради опита си като репортер от Министерски съвет и президентството и Косьо пожелал този ресор. Затова Шикерова щяла да поеме журналистическите разследвания и скандалите в здравеопазването и околната среда, пише “Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени