Раздялата с Мартина е в полза на КуКу Бенд: Слави раздава бонуси в плик (Годжи намаза най-много)

3111
19 Декември 2014, 13:00


Весела и предколедна атмосфера цари в екипа на „Шоуто на Слави“. Водещият, който от години се слави като стипца, тази година е решил да възнагради колегите си със щедри финансови добавки, узна HotArena.net.

 

„Досега не се е случвало такова нещо. За първа година, откакто съм част от това шоу, получавам толкова пари, и то преди почивните дни. Да не говорим каква дълга ваканция имаме тази година. Всички бяхме безкрайно учудени от доброто му настроение, обикновено по празниците е доста мрачен и мрънка за всичко“, коментираха от кухнята на предаването, цитира „Всеки ден“.

 

Запознати издават, че от коледните надбавки се облажил най-много басистът Георги Милчев – Годжи. Любимецът на Слави прибрал за Коледа и Нова година почти половин заплата или към три хиляди лева кеш. Маестрото също получил подобна сума в пликче, докато за останалите музиканти и балета на „Шоуто на Слави“ банкнотите били далеч по-малко.

 

Злите езици шушукат, че зад щедростта на Дългия се крият тежките проблеми в личния му живот и депресията, която го е обхванала от близо месец. След като се раздели с примабалерината на „Магаданс“ Мартина, водещият ходел видимо посърнал и рядко се шегувал с подчинените си – нещо, което е негова запазена марка.

 

Както „Всеки ден“ първи писа, крахът на любовните отношения между шоумена и танцьорката настъпи в края на лятото, а отскоро блондинката не само че не е в балета на водещия, но дори е изтрита от финалните надписи на предаването.

 

„Слави се опитва да скрие колко е огорчен и наранен, но истината е, че Мартина беше най-близкият му човек. Дългия рядко допуска хора до себе си, а в нея беше влюбен истински. И когато установи, че нещата между тях няма да се получат и е по-добре да се разделят, се затвори отново в себе си.

 

Явно търси начин да зарадва служителите си, за да може самият той да се почувства по-добре“, споделиха близки до обкръжението на Трифонов.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени