Разконспирирана! Андреа притисна Коцето! (ЕТО КАК)

3011
20 Септември 2013, 17:30


Фолк певицата Андреа е забранила да я снимат на участия в нощния клуб на Константин, разбра HotArаena.net.


Чалга фурията имала уговорка с Коцето да пее в заведението му само при условие, че не попада в обектива на фотографите му, твърдят наблюдателните й фенове. В противен случай щяла да отказва поканите за участие в заведението му.


Ние от HotArena.net решихме да проверим дали има доза истина в конспирацията на почитателите на русокосата изпълнителка. Проследихме снимките от всички музикални представления на половинката на Кубрат Пулев във въпросната дискотека и установихме, че на тях тя наистина липсва.


Форумците иронично са попитали под един от албумите с фотоси - „А къде е Андреа, при положение че папката със снимки е озаглавена „Андреа“?“. Други не се свенят да изказват предположенията си, че певицата не желае да се вижда на кадри от участията си, защото се срамувала от  излишните килограми, които в последно време е натрупала.


Според трети, тя настоявала в интернет да се разпространяват само снимки, които са качени първо в личната й фейсбук страница - да са добре обработени с фотошоп, за да изглежда съвършено слаба.  

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени