РАЗКРИТИ! Тайните ВЛЮБЕНИ в Къщата се ИЗДАДОХА! (ВИДЕО)

2733
12 Декември 2012, 14:56


„Дай да се помайтапим, че да си кажем истината”, казват тризначките и има защо!

Лестер е сериозно хлътнал в една от тризначките в Къщата! Или обратно – една от тях забравя да се държи като една от „Триглавата змия” щом той я залее с романтични приказки.

 

Преди целокупния български народ да изрита сестрите с почти рекорден негативен вот, двамата прекараха мигове на усамотение. В тези скъпоценни мигове, македонският прелъстител така омая благоевградската си кака, че тя забрави за грозните крясъци и истериите.

 

Всичко започна като традиционните шегички на Лестер. Тризначките обаче си имат култов лаф (един от многото): „Дай да се помайтапим, че да си кажем истината!”Македонецът използва близостта на Надежда, че да я укроти с погалване по крака и сладки приказки. Ужким искал да се вземат, но ако се влюбели – какво щял да прави несретникът?! Надка обаче с притаен дъх му обеща, че имало варианти. Никола продължи да се страхува, че ще му разбие сърцето.През цялото време я милва по коляното, прегръща я и дори двамата се държаха за ръцете. Пълна идилия! Единственият им по-откровен момент беше, в който Лестер скочи да я целува в собственото й легло.Да не си помислихте, че Надежда се държи като „тризначка”. Никакви крясъци, ревове и блъскане! Само тихо кикотене и неумело флиртуване!

 

Само в един момент се спомена неизвестното гадже на Надето, но само „за протокола”. Не бил ревнив и нямало да бие Лестер! Отдъхнахме си!

 

Вижте ги колко са сладки във видеото на 5:44:

Източник: kliuki.bg

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени