Разкритие! Ето как Трифон Иванов се е разделил с жилищата си (Вижте схемите на приятелката му Валя)

7977
01 Май 2016, 12:00


Покойният футболен национал и герой от САЩ-94 Трифон Иванов е изгубил апартамента си в квартал „Зона Б” преди повече от пет години, научи HotArena.


Оказа се, че Туньо отдавна е имотекирал жилището заради кредити. Парите от част от тях са отишли при последната му приятелка Валя Панова, която сега се разпорежда с имота. Щерките на Трифон Галина и Марина вече дадоха гласност, че в апартамента се шири фаталната блондинка, която кара и джипа му.

 
Проверка в имотния регистър показа, че още на 21 юли 2010 г. върху четиристайния апартамент е била учредена договорна ипотека. Като кредитори са вписани една от големите банки у нас, Валя Панова, както и фирмата й „Вали Инст”. Длъжници се явяват Трифон Иванов като физическо лице и дружеството му „Трифо”.

Така апартаментът на ул. „Йордан Кулелиев” заедно с мазето и гаража се оказва заложен за пари. След смъртта му имотът беше обявен за продажба на цена от 90 000 евро. 

Юристи предполагат, че най-вероятно Валя по някакъв начин е оправила борча към банката, след което е придобила апартамента чрез ипотечната сделка. Възможно е и след това да го е прехвърлила по някакъв начин на майка си Маргарита Панова, тъй като двете щерки на Туньо твърдят, че именно баба Маргарита се води по документи собственик на жилището.

Валя и адвокатите й са изпипали всичко умело и законно. Така сега трите наследнички на Туньо няма да получат нищо от апартамента. Освен Галина и Марина, покойният бивш футболист има щерка Даяна от втория си брак. 

Освен този апартамент, Трифон Иванов е имал и още един, само че на улица „Ален мак” и с площ от 160 квадрата. Първо го е заложил срещу кредит, който обаче успява да изплати. Но на 1 септември 2005 г. продава апартамента заедно с избата и гаража на някой си Милен Матеев, пише "Уикенд". 
 
Сега отчаяните му наследнички се чудят и маят как да постъпят в тази ситуация. Дъщеря му Галина изпищя тези дни, че върху нея и останалите му две щерки се „изсипват свинщини”, които приживе Трифон не би допуснал.

„Към днешна дата не разполагам нито с ключ за апартамента му, нито знам броя на дрехите му. На съм говорила с него какво има и къде го съхранява. Имам ограничен достъп до всичко, което не може да бъде изискано от институциите”, плаче дъщерята.

Тя твърди още, че е получила предупреждение да престане да се оплаква. То е дошло от адвокат, който представлява „съжителстващото лице с баща ми".

Освен това Валя Панова дори прехвърлила на свое име телефонния номер, на който приживе отговарял Туньо. Галина обаче е категорична, че ще се бори до край за наследствотоКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
дали
преди 2 години
-1
Е,то от снимката си личи кой кого е водил за носа...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
777
преди 2 години
0
за пари ще се избият
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени